Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar: ”Skäms inte”

12 apr, 2019 
AvEmma Castman
Bianca Ingrosso fotograferas utomhus i klänning och klackar
Bianca Ingrosso är en av landets mest framgångsrika influencers. Hon arbetar hårt med både sociala medier och tv, samtidigt som hon har två egna varumärken. Och att det hårda arbetet ger utdelning är ett som är säkert – i en av stjärnans senaste vloggar berättar hon nämligen hur mycket pengar hon tjänar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Intresset för Bianca Ingrosso är stort. På Instagram följs hon av närmare en miljon människor och på Youtube har hon drygt 248 000 prenumeranter. Samtidigt har influencern två egna varumärken, agerar jurymedlem i tv-programmet Talang och syns i det egna programmet Wahlgrens värld.

I en ny video på sin Youtubekanal svarar Bianca Ingrosso på frågor från sina följare – och en av de saker hon väljer att besvara är hur mycket pengar hon tjänar på alla de projekt hon tar sig an:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Jag tycker inte det är en grej att prata om pengar, så länge man inte tycker man är bättre för att man tjänar mer än andra. Och jag tycker inte att jag är bättre än andra för att jag tjänar mer, det är bara siffror för mig. Det värderar inte mig som människa”, säger Bianca Ingrosso i videon, och fortsätter:

”Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden, men jag tar inte ut det som lön, eftersom jag har ett aktiebolag. Jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad.”

Annons

I videon berättar Bianca Ingrosso också att hon inte utgår från någon särskild budget, utan att hon gör av med olika mycket pengar varje månad:

”Jag spenderar olika varje månad. Vissa månader handlar jag jättemycket, och åker mer Ubers än vanligt beroende på hur jag jobbar. Det är ganska mycket beroende på mitt jobb.”

Så mycket betalade Bianca Ingrosso för nya lägenheten

Tidigare i år bekräftade Bianca Ingrosso att hon sålt sin första egna lägenhet och köpt en ny. Den nya bostaden ligger på Östermalm i centrala Stockholm och är en trea på 97 kvadratmeter. Utgångspriset för bostaden var satt till 9 950 000 kronor, men vad Bianca Ingrosso slutligen fick betala valde hon dock att hålla hemligt – fram tills nu. I Youtubevideon där hon svarar på frågor från sina fans berättar hon nämligen mer om investeringen:

”Den kostade mer än nio miljoner. Jag skäms inte över det. Jag har jobbat så sinnessjukt hårt, och jag skiter i vad ni som säger att influencer inte är ett jobb säger. Jag har två egna varumärken som jag jobbar med dagligen. Jag gör ett tv-program som spelas in 10 månader om året.”

”Jag har undermedvetet sparat ihop de här pengarna och väntat på när det är rätt läge för mig att lägga in en stor del av de pengarna i en drömlägenhet.”

Foto: Erik Simander/TT

Läs mer:

Bianca Ingrosso öppnar upp om nya kärleken: ”Jag träffar någon”

Bianca Ingrosso visar upp sin nya lägenhet – här är första bilderna!

Bianca Ingrosso: ”Jag tränar bara när jag verkligen vill”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons