Bebislycka! ELLEs Brita Zackari delar lyckan på Instagram

Bebislycka! ELLEs Brita Zackari delar lyckan på Instagram

Vi säger stort grattis till tv-profilerna (och vår alldeles egna bloggare) Brita Zackar och hennes Kalle som väntar sitt andra barn!
14 februari, 2019

ELLEs Brita Zackari, 36, och hennes man Kalle Zackari Wahlström, 37, i en ny bebislycka! Tv-profilerna gick för tre år sedan ut med att de då väntande den gemensamma dottern Essa och nu har paret gått ut med att de ska få ett nytt tillskott till familjen. I ett Instagram inlägg på Britas Instagram-konto under onsdagskvällen delade paret med sig av den glada nyheten. Paret som just nu är på resa i Los Angeles, valde att offentliggöra nyheten med att posta en bild där de båda poserar framför Hollywood-skylten med den skämtsamma bildtexten:

” Kan äntligen berätta att jag har blivit utvalt till surrogatmamma åt Kim Ks fjärde barn. Är så rik nu. SÅ rik.

 

 

Kalle gick även han ut med glädjebeskedet på sitt Instagram-konto och nu väller båda deras inlägg över med kommentarer från vänner och följare som vill ge sina finaste lyckönskningar och gratulationer. Vi väntar spänt på att få följa med på deras resa fram tills det är dags för det nya tillskottet att komma till världen – och vi hoppas såklart på att få följa den på både Britas blogg och i podden ”Brita och Parisa” som är ett nytt tillskott till ELLEs poddar. Varje fredag får vi höra Brita och podd-partnern Parisa Amini om livets alla viktigheter. Med allt från populärkultur till politik och nyheter får vi säkerligen höra detaljer från hennes resa som gravid för andra gången.

Hitta Brita Zackaris blogg här och lyssna på de senaste avsnitten av podden här!

Foto SVT/Tomma tunnor (Bilden är hämtad från Brita Zackaris och Kalle Zackari Wahlgrens serie Kalles och Britas sex liv)

Stort grattis till bebislyckan, önskar vi på ELLE!

 

Läs mer:

Brita Zackari och Parisa Amiri är tillbaka med nytBritt poddavsnitt

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: ”Jag började störtböla”

Linnea Henriksson är gravid – visar upp kulan på Instagram