Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Så har du bäst sex enligt ditt stjärntecken

10 dec, 2021 
AvSara Ericsson
Karaktärerna från Sex and the City – Smith och Samantha sitter framför en brasa och tittar på varandra.
Vad går oxen igång på och hur kan väduren tillfredsställas för mer njutning? Låt stjärnorna visa vägen för hur du kan maxa ditt sexliv!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 enkla knep som ökar sexlusten i en stressig vardagBrand logo
4 enkla knep som ökar sexlusten i en stressig vardag

Astrologin kan guida oss i så väl karriär, känslor och relationer som sex! Varför inte fokusera lite extra just nu på lust och njutning? Kylan är påtaglig ute och mörkret tränger sig på. Det är viktigare än någonsin att ta hand om oss själva och vårt välmående.

Genom att lära känna sig själv och sin sexualitet ökar även närvaro och njutning. Oavsett om det handlar om att tillfredsställa sig själv eller ihop med någon annan.

Astrologi: Så maxar du sexet enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Våga vara mer självisk – väduren är känd för sin sunda självkänsla och omtanke för andra. Men när det kommer till sex så kan en vädur behöva fokusera mer på sig själv.

Annons

Ju mer en vädur visar vad hen vill ha desto bättre sex kommer hen att uppleva. En vädur ska inte vara blyg att testa rollspel för att krydda upp sexlivet lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Dirty talk – oxar är romantiska, sensuella varelser med ett starkt fysiskt beröringsspel. Vi vet att oxen är i stort behov av romantik och beröring, men hur är det egentligen med dirty talk? När en oxe sätter ord på sina sexuella drömmar öppnar hen upp för en ny nivå av njutning. Våga prata och texta mer dirty talk helt enkelt!

Tvillingarna 21/5-20/6

Tillfälle och miljö – tvillingen är känd för att ha ett högt tempo. Hen kan emellanåt ha svårt att sakta ned och slappna av. Vilket är en av nycklarna för maxad njutning – att vara här och nu.

Därför är tillfället och miljön extra viktig för en tvilling. Stanna upp och se till att platsen för sex passar dig. Med rätt temperatur i rummet, lakan och kanske den där spellistan som får dig att slappna av lite extra väntar fyrverkerier.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Omfamna din kinky-sida – våga berätta mer! Många tror att kräftan är en person som gillar lugnt och sansat sex. Men faktum är att kräftan styrs starkt av månen, vilket gör att hen inte alls alltid vill hålla sig till rutiner. Ju mer kräftan omfamnar sina sexuella hemligheter desto nöjdare blir kräftan i sängen.

Lejonet 23/7-22/8

Addera sexleksaker – lejonet älskar allt det sofistikerade, eleganta och glamourösa. Men när det kommer till sex vill de gärna se bortom den vardagliga ramen. Lejonet vill experimentera och utforska både sig själv och sin partner med olika sexleksaker. För en maxad lust och upplevelse.

Jungfru 23/8-22/9

Dominerande roll – i vardagen är jungfrun känd för sin omtänksamma sida, där alla andras känslor och viljor kommer i första hand. Jungfrun är sällan den som delegerar. Men när det kommer till sex föredrar jungfrun ombytta roller. När hen får inta en mer dominerande roll mellan lakanen öppnas en helt ny sida av jungfruns sexualitet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Spela svårfångad – vågen är känd för sin flörtiga och romantiska sida. Men faktum är att vågen kan dra nytta av att våga spela lite svårfångad. När en våg får sin älskare att förföra med storm och jobba hårt på charmen så tänder det till hos vågen. Att känna sig eftertraktad är alltid en bra glöd som kan leda till något riktigt hett.

Skorpionen 23/10-21-11

Våga testa nytt – skorpionen är känd för sin sexuella sida. Trots en sprudlande sexualitet har de en tendens att fastna i gamla hjulspår. Oavsett om det handlar om onani och njutning på egen hand eller sex med en partner. Därför är det bra för en skorpion att våga testa nya saker och ställningar. Addera något nytt och överraskande njutning kommer att upplevas.

Skytten 22/11-21/12

Utmana – skytten är en sann utmanare även när det kommer till sex. Att tillfredsställa sig själv eller sin partner i sovrummet är inte nog för en skytt. Hen vill gärna addera lite risktagande och skytten attraheras av det förbjudna. Varför inte smita i väg under en fest eller tillställning för att addera lite hett sex inne på toaletten?

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Slappna av – som alla vet är stenbocken känd för att vara en riktig arbetsmyra. Allt ska alltid vara planerat in i minsta detalj och allt ska bli gjort under en dag. Därför kan stenbocken ha lite svårt att slappna av när det vankas sexuell tillfredställelse. För att lugna ned stenbocken behöver hen komma till ro för att verkligen kunna njuta av sex. Varför inte starta förspelet under en varm dusch eller en massage?

Vattumannen 20/1-18/2

Våga vara lekfull – vattumannen är alltid superlojal men kan lätt fastna i rutiner, så även sexuella. Även om vattumannen är hemlighetsfull och inte delar sina fantasier kan det vara dags att göra det nu. Våga plocka fram den experimentella och exentriska sidan. Varför inte addera leksaker och rekvisita i sängen? Genom att öppna upp kan nya gnistor tändas både hos vattumannen själv och hos en eventuell partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Maxa förspelet – det är upplevelsen fram till njutningen som verkligen betyder något. Fisken är bra på att förföra och genom att maxa förspelet kommer njutning att upplevas. Fisken är oftast lite blyg men genom att våga ta initiativ och mer plats mellan lakanen kommer sexlivet att maxas.

Artikelinspiration: Purewow

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons