Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

BÄST JUST NU: Musikfestivaler, skor och Pride!

02 aug, 2013 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi bad tre personer att utse tre grejer som gör dem glada just nu. Bloggerskan, programledaren och vintageexperten Elsa Billgren, ELLEs modeassistent Johanna Andersson och ELLEs webbredaktör Lisa Arnell väljer tre favoriter vardera – den här veckan dominerar musikfestivaler, filmer och Pridefestivalen.

JOHANNA ANDERSSON, MODEASSISTENT ELLE:

1. Schemat för Way Out West släpptes i veckan. Några höjdpunkter: Azelia Banks (dansa dansa) Neil Young & Crazy Horse (retrorock!) på torsdag. Rodriguez (se filmen!), Bat for Lashes och Håkan Hellström på fredag! Kendrick Lamar och Alicia Keys (tunggung) på lördag.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

2. Nu är Pride-veckan igång, jag hoppas på många galna outfits! Kanske svänger förbi ”Pride på Trädgården”. Trädgården (Stockholm), fredag, 17-03.

3. I helgen är det dags för Stockholm Music & Arts, hade inte tackat nej till en stund med modeikonen Prince ”all I need is your extra time and your (pusspusspuss) kiss”.

LISA ARNELL, WEBBREDAKTÖR ELLE.SE:

1. Jag ser fram emot Malik Bendjellouls nya projekt om djurrättskämpen i Irak som räddade djurparksdjur i Bagdad när amerikanerna invaderade. Jag gillar folk som är snälla mot djur. Och följaktligen folk som uppmärksammar folk som är snälla mot djur.

2. Prideparaden i Stockholm på lördag (avgår från Medborgarplatsen kl 13). Avslutar en viktig vecka (extra mycket nu när Ryssland visar grottbjörnsfasoner). Och så gillar jag, apropå Prideveckan, den tyska fotbollsklubben St Pauli som i mitten av juli hissade en regnbågsflagga över hemmastadion Millerntor i Hamburg för att ta ställning mot homofobi och diskriminering. Flaggan har hissats för att aldrig tas ner.

Annons

3. Natural running-skorna slog igenom under förra året, 2013 är året för de pimpade barfotaskorna. Nikes två nya modeller som släpptes här om dagen (Nike Free Flyknit och Nike Free Hyperfeel) gör att det snart inte finns något att skylla på.

Free Hyperfeel och Free Flyknit.

ELSA BILLGREN, BLOGGARE/PROGRAMLEDARE/VINTAGEEXPERT:

1. Oz – the great and powerful har kommit på blue ray så nu kan vi verkligen gå in i Trollkarlen från Oz-mode här hemma då jag faktiskt äger en riktig Dorothyklänning och min man skriver musiken till en musikal baserad på historien som kommer ut i vår!

2. Jag lyckades flirta med mig två vintagebrudklänningar i siden från 50-talet hemma hos min vän Louise, som nu kommer få bo i min samling och hyras ut till framtida bröllopssugna!

3. Sandra Beijer och Joakim Hedblad har designat de snyggaste t-shirtsen ”Putin you can’t sit with us” för faggot apparel (faggot.se) som känns så rätt och heta i julivärmen nu när det är Pride och alla andra dagar tills Ryssland skärper sig.

Om du inte vill hänga med Putin, och vill att alla ska veta det, så kan du köpa din tshirt här.

Annons