Barack Obama överraskade just Michelle med en video på bröllopsdagen

Barack Obama överraskade just Michelle med en video på bröllopsdagen

Michelle och Barack Obama är inte rädda för att visa hur mycket de älskar varandra – och särskilt inte på deras 25:e bröllopsdag. Här överraskar den före detta presidenten sin hustru när hon minst anar det.
04 oktober, 2017

När Michelle Obama gästade Shonda Rhimes på Pennsylvania Conference for Women fick hon sig en rejäl överraskning. I slutet av intervjun där hon pratade om vikten av att kvinnor tar tid för, och prioriterar, sig själva säger Shonda Rhimes:

– Det har varit en väldigt speciell dag för oss alla, men det är också en väldigt speciell dag för dig. Så jag har en liten överraskning… Rulla videon!

Och plötsligt fyller Barack Obamas stämma rummet med orden: ”Hej älskling!” Och Michelle ser minst sagt förvånad ut.

Se hela Baracks kärlekshälsning här

Läs också: Trump har en del att lära av Barack Obama kring hur man behandlar kvinnor

Den före detta presidenten ger ett kärleksfullt tal om hur mycket han beundrar sin fru och avslutar med orden:

”Jag ville inte avbryta den fascinerande diskussion som jag förmodar att ni har, men jag tänkte ändå att du inte skulle misstycka om jag kastade mig in här för att säga hur mycket jag älskar och uppskattar dig. Och till alla kvinnor i publiken, tack för ert tålamod. Hej då!”

Michelle Obama hade tidigare under dagen publicerat parets bröllopsbild på Instagram tillsammans med texten: ”Grattis på bröllopsdagen. Ett kvarts sekel senare är du fortfarande min bästa vän och den mest extraordinära man jag känner. Jag älskar dig.”

Läs också: Här ger Michelle Obama 11-åringen en uppmaning – och budskapet är så viktigt