Barack Obama kitar som en kung i Karibien – se filmen här!

07 feb, 2017 
AvJoel Linde
Frågan är om någon någonsin njutit lika mycket av en semester!
Annons

Efter åtta långa år har Barack Obama fått lämna Vita huset för sin första semester sedan 2009. Visst, han kanske inte kände att hans hemland och tidigare residens lämnades över till de allra bästa av händer, men att döma av bilderna vi får se från Obamas semester verkar han inte lida allt för mycket av det. Just nu, i alla fall.

Det har redan läckt ut en del bilder från Obamas semester i Karibien tillsammans med affärsmannen och miljardären Richard Branson, och nu har även den sistnämnda delat nytt material via sitt företags sida, Virgin.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Obama älskar enligt egen utsago vattensporter men har inte haft möjlighet att göra något av det under de senaste åtta åren. Därför ville hans vän Branson erbjuda honom möjligheten att lära sig. Obama kan nu titulera sig Karibiens kitekung, även om det krävdes några faceplants.

Obama var ny på kitesurfing och Branson var ny på foilboarding, därför bestämde de sig för att se vem som kunde komma längst.

Här kan du se hur det gick.

Se fler bilder och läs mer om mötet här.

Från Cafe.se

Annons