Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Ballerina peanut – en nyhet från Göteborgs kex

21 apr, 2020 
AvEmma Castman
Ballerinas senaste tillskott i smakfamiljen är Ballerina peanut. Ett traditionellt tvådelat kex men med jordnötsfyllning. Hiss eller diss, vad tror du?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fikafavoriten från Göteborgs kex – Ballerina – fortsätter att uppdatera sig och leverera nya påhittiga smaker. Under de senaste åren har vi fått se det klassiska kexet, som består av mörkare botten och ljusare topp, smaksättas med allt från kanelbulle till apelsinchoklad.

Det senaste tillskottet i kakhyllan är Ballerina peanut, ett klassiskt kex med fyllning som smakar jordnöt. Med andra ord – en perfekt fikafavorit för dig som både gillar smaken av kakor och nötter.

Ballerina peanut ska redan ha kommit in i vissa butiker, däribland Coop och Ica.

singoalla kokos ananas

Ytterligare en nyhet från Göteborgs kex är Singoalla ananas och kokos, en somrig smak som för tankarna till tropiskt klimat, vajande palmer och böljande hav.

Annons

Ballerinafyllning finns också på tub

Är du en av dem som har för vana att dela på ditt ballerinakex och äta upp bottenhalvan med kräm på först av allt? Då kan kexbageriets eminenta lösning – fyllning på tub – vara något för dig.

Nyheten kom i februari i år, och idén växte fram efter att Göteborgs kex förstått att deras konsumenter helst av allt ser mer av den krämiga nougatfyllningen på sina klassiska kex.

”Genom våra konsumentundersökningar har vi förstått att många vill ha ännu mer god fyllning i Ballerina-kakan. Därför har vi nu ökat fyllningen i kakan med 25 procent. För den som inte tycker att det är nog finns fyllningen nu även på tub”, sa de i ett uttalande i samband med lanseringen.

LÄS MER:  

Maxa Ballerinakexen med extra fyllning på tub

Marabous nya smak får oss att längta efter sommaren

Nu finns en rosa gin som smakar jordgubb och lime

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons