Awa Santesson-Sey: ”Girl Gang betyder systerskap”

06 sep, 2016 
AvLisa Segerson
Nelly.com har teamat upp med coola Awa Santesson-Sey för att lyfta kampanjen GIRL GANG och deras hashtag #girlsunited. Vi har pratat med Awa om vad girl power innebär för henne.
Annons

I höst vill Nelly.com understryka att tjejer är starkare och mer kraftfulla när vi stöttar varandra. Det gör de genom kampanjen GIRL GANG som frontas av bland annat Awa Santesson-Sey.

Lär känna Awa Santesson-Sey bättre i dagens modeintervju:

Vad har du alltid i din väska? 

– Jag har alltid med mig ett par hörlurar så att jag ständigt kan lyssna på musik och inspireras, från sekunden att jag vaknar så lyssnas det på musik. Jag brukar även alltid gå in på nya releaser varje fredag och leta efter ny och fräsch musik.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Har du någon dold talang? 

– Jag är grym på att multitaska, men det är väl alla kvinnor.

Om du bara fick lyssna på en låt för resten av ditt liv, vilken skulle det vara?

– Så svårt ju, men jag blir så jäkla hype av Rihannas Work, tröttnar ALDRIG. Men förmodligen något av Frank Ocean eller Beyoncé.

Vem är din förebild?

– Beyoncé, inom musiken åtminstone, hon är magisk. Jag blir lika förundrad varje gång över hur hon kan rocka något av ett helt träningspass på scen samtidigt som hon sjunger helt fläckfritt.

Annons

Berätta om ett riktigt girl power-moment?

– När jag var på Beyoncés konsert och hon körde Run the World (girls), så mäktig känsla.

Vad kan vi tjejer göra för att lyfta fram varandra?

– Lyssna och vara lyhörda för allas olikheter men samtidigt alltid ha varandras ”back”, aldrig klanka ned på varandra utan i stället försöka förstå och bidra till systerskap.

Vad innebär Girl Gang för dig?

– Systerskap, kort och gott. Att man stöttar och peppar varandra.

LÄS OCKSÅ:

Annons