Asos lanserar heminredning – se kollektionen här

Nu släpper modesajten Asos för första gången en egen inredningskollektion. Här är några av produkterna som lanseras i februari.
30 januari, 2019

Asos är ett globalt modeföretag som riktar sig till unga vuxna. Och snart säljer den populära onlinebutiken även egna produkter för hemmet – under namnet Asos Supply. Den nya inredningskollektionen utlovar något för alla.

Det här är Asos Supply

Nyheterna lanseras i början av februari och är tänkta att både kunna fylla den första lägenheten och fungera som ett komplement till andra märken för den som är sugen på att lyxa till det lite hemma utan att maxa sin budget.

Trendfaktorn är, inte oväntat, hög. Den första kollektionen består av tre linjer som tillsammans rymmer allt från eklektisk budgetlyx till munter minimalism och 70-talsinspirerad rotting.

Asos badrumsdetaljer i mixade mönster och färger

Leopard, pasteller och pom-poms är några av detaljerna som du hittar i Asos badrum i vår.

Blommiga tallrikar från Asos

Färgstarka blommönster syns överallt den här säsongen och hos Asos ser vi dem även i köket. Tallrikarna är Instagramvänliga, precis som mycket annat i kollektionen.

Handflätat korg från Asos
Detaljer i hallen, från Asos Supply.

Många trender just nu inspireras av naturen och vår längtan efter lite mer lugn hemma. Asos presenterar en hel linje med minimalistiska produkter och har använt återvunnet glas och handvävda naturmaterial i en del av dem.

Ampel i glas från Asos
Asos supply, bäddset med ögon.

Kollektionen innehåller även påslakan med stora ögon, möbler med mjuka ytor och förstås många inredningsdetaljer: Amplar i glas, hängande krukor och bra att ha-prylar till köket, skrivbordet och badrummet.

Sängkläder från Asos supply.
Inredning till skrivbordet från Asos

Det är tydligt att målgruppen är ung – i alla fall i sinnet – och trendmedveten. Tanken är att det ska vara lätt (och inte dyrt) att kombinera sin egen mix av poppande färger, stora mönster och produkter i en mer minimalistisk stil.

Hängare från Asos

Djur dyker upp i både mönster och detaljer hos Asos Supply i vår.

Kollektionen släpps den 4 februari på Asos.com.

Läs också:

H&M Home uppdaterar vårkollektionen – med rosa toner och ljuvliga blommor


12 alla hjärtans dag-presenter till dig eller någon du tycker om


SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: