Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Ariana Grande och Justin Bieber släpper efterlängtad duett

03 maj, 2020 
Av
Justin Bieber och Ariana Grande
I flera år har fansen väntat på att Ariana Grande och Justin Bieber ska släppa musik ihop. Nu är det dags och stjärnorna bjuder på en rolig dansutmaning med chans att synas i musikvideon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

8 maj släpps Stuck With U, låten som Ariana Grande och Justin Bieber spelat in ihop till förmån för välgörenhet. Singeln kommer sex år efter att de två fotograferades i en inspelningsstudio tillsammans, och fansen är såklart riktigt exalterade.

Pengar till välgörenhet

På sina respektive sociala kanaler förklarar stjärnorna att alla intäkter från nedladdningar och köp av låten kommer gå till välgörenhet. Det är i samarbete med amerikanska First Responders Children’s Foundation och SB Project som singeln släpps.

Dessa organisationer jobbar för att barn till människor i blåljusyrken, så som polis, sjukvård och räddningstjänst, ska få stipendium. Grande och Bieber skriver att fansens pengar ska gå till barn vars föräldrar nu deltar i kampen mot corona.

Du kan synas i musikvideon

Stjärnorna vill även att fansen ska hålla modet uppe under pandemin. De har därför en utmaning kopplad till låten. Fansen ska posta videor på när de dansar till den tillsammans med vänner och familj under hashtaggen #stuckwithu. De bästa danserna kommer sedan att klippas ihop till den officiella musikvideon, förklarar Grande och Bieber. 

Det finns ytterligare en liten twist. Fansen som på grund av coronapandemin har fått ställa in sina skolbaler uppmanas att utföra dansen i balkläder. 

Annons

– Den här låten är för alla som inte kan gå på bal just nu, skriver Ariana Grande.

För de fans som inte har nära och kära runt sig, skriver Grande att det även går bra med videor där de dansar ensamma eller med husdjur.

–Det är vackert också, skriver hon.

Stjärnornas långa vänskap

Ariana Grande och Justin Biebers vänskap sträcker sig långt bak. De har jobbat i samma bransch i många år och delar dessutom samma manager, Scooter Braun. Uppmärksamma fans har letat upp ett Instagraminlägg från 2 maj 2014 på Biebers konto där han och Grande befinner sig i en inspelningsstudio ihop. ”Grattis till singelettan”, skriver Bieber och hashtaggar inlägget #arianabieberduet med dubbla frågetecken efter.

Det blev ingen duett den gången, men nästan exakt sex år senare kommer nu alltså låten där denna hashtagg blir verklighet. 

Foto: TT

Källa: Teen Vouge

LÄS MER:

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

Hailey Bieber om nya livet med maken Justin Bieber

20 låtar som blir 20 år 2020

Annons