Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Årets stora komedi "Absolutely Fabulous: The Movie" är här – med Kate Moss och Stella McCartney(!)

22 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Brittiska kultserien blir (äntligen!) långfilm – nu är Absolutely Fabulous: The Movie här! Och hela modeeliten är med i den.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

År 1992 hade Absolutely Fabulous (Helt hysteriskt) premiär på BBC i England. En kultförklarad komediserie om Edina och Patsy – två gränslösa och fabulösa medelålderskvinnor med toppjobb på en stor modetidning. Serien parodierar framförallt den kyliga bilden av modebranschen och dess strikta fokus på trender men också desperata kvinnor som suktar efter män och dricker alldeles för mycket cocktails (eller ren vodka).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Serien är en av världens största och har nu ÄNTLIGEN blivit till långfilm!

Filmen följer fortfarande Patsy och Edina i deras dekadenta och glamorösa liv. Under ett stort modeevent i London råkar Edina putta ner legendariska supermodellen Kate Moss i vattnet – som befaras ha drunknat. Den stora skandalen får Patsy och Edina att fly landet – vilket blir en lång och händelserik resa mot franska rivieran.

Förutom Kate Moss gästas filmen av modestjärnor som Stella McCartney, Alexa Chung, Cara Delevingne och Jourdan Dunn.

Annons

Se klippet när Edina i PANIK inser vad hon gjort:

Och här kan du se HELA trailern – inklusive scenen där Kate Moss faller i sjön:

Foto All Over Press

Annons