Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Apple släpper 70 nya emojis – här alla varianter

18 aug, 2018 
AvJoakim Almén
Mango, känguru, papegoja och en gråhårig farbror med mustasch, som för tankarna till sportjournalisten Staffan Lindeborg, är några av de nya emojisarna.
Annons

Påfundet ”World emoji day” brukar betyda att Apple teasar om nya emojis. Så även i år. Techjätten meddelar nu att de släpper 70 nya emojis som kommer till iPhone, Apple Watch och Mac senare under året.

De nya emojisarna är skapade i Unicode 11.0, och kommer att innehålla ännu mer hårvarianter än tidigare. Nu ska du till exempel kunna ge den mörkhåriga gubben med mustasch grått hår. Dessutom får krulligt hår och skalliga hjässor emojirepresentation. Viktigt och bra.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Bland det utökade emojimatutbudet märker vi mango, isbergssallad, cupcake och en mooncake. Djuren får tillökning i form av papegoja, krabba, känguru och påfågel.

Apple har ännu inte meddelat när de nya emojisarna släpps. Man har tidigare meddelat att nya iOS12 kommer att släppas under hösten.

Se de nya emojisarna här!

Apple släpper 70 nya emojis
En mangoemoji släpps snart
Fyra av Apples nya emojis
Ytterligare nya emojis
Åtta av Apples nya emojis som släpps snart
Apple släpper nya emojis
Snart kommer 70 nya emojis
Annons