Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Apple släpper exklusiva Pride-armbandsur

28 jun, 2017 
AvErika Bergman
Förra årets succéarmband till Apple watch fick så mycket uppmärksamhet att det nu finns till försäljning till allmänheten. Både ett statement – och supersnyggt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Klockarmbandet specialdesignades initialt till förra årets Pridefestival i San Fransisco. Men efter mängder av kommentarer från människor som sett bilder på det på twitter och ville ha en likadan, bestämde sig Apple för att ta fram och sälja armbandet till allmänheten i år.

Den klockrena (!) designen på armbandet till Apple watch finns att köpa i både 38- och 42 millimeters storlek och kostar 525 kr. Och vem vill inte komma fashionabelt i tid till alla inbokade event på årets program – och samtidigt ta ställning, för kärlek och allas lika värde.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Armbanden redan finns för försäljning i Sverige och går att beställa antingen online med leverans på en arbetsdag eller i Apple stores i hela Sverige (då med en timmes väntetid).

Och inte nog med det, till Pridefestivalen i San Fransisco adderade Apple en ny gillasymbol – i form av en Prideflagga. Den har ännu inte kommit till Sverige men har vi tur finns den här lagom till Stockholm Pride 2017 så vi kan sprida lite färg och kärlek i sociala medier!

Om du känner att enbart en färgglad accessoar på armen inte räcker för att manifestera din personlighet kan du pimpa både paddan och mobilen med skal i regnbågens alla färger som Apple också tagit fram. Happy Pride!

 

Annons