Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

möt Anna Kubel – ny bloggare på ELLE!

16 sep, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Anna Kubel
Anna Kubel är fotograf, stylist och innehållsskapare med en förkärlek för naturliga material och färger. I bloggen får vi ta del av Annas fantastiska känsla för inredning, matlagning och en hel del familjeliv hemma på gården bland äppelträd, kaninungar och ponnyer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kika in i Elsa Billgrens drömmiga hus på GotlandBrand logo
Kika in i Elsa Billgrens drömmiga hus på Gotland

Hej Anna och varmt välkommen! Hur känns det att bli en del av ELLE?

Tack! Så himla glad att få vara en del av de här proffsiga gänget, jag är pirrig, förväntansfull och otroligt pepp!

Anna Kubel

Så, berätta – vem är du?

Annons

Jag är 33 år och en livsnjutare av rang. Jag jobbar sedan ett par år som fotograf, gör en del styling jobb och jobbar med mitt Instagramkonto @annakubel. Jag är också mamma till två tjejer som är 7 och 4 år, Hollie och Bianca. Jag älskar att påta i trädgården, odlar blommor och grönsaker i massor, här hittar jag mitt lugn då jag annars är en riktigt raket i det mesta jag gör. Jag älskar att träna, gärna crossfit och vill bli totalt slutkörd, de är som min typ av yoga. Så älskar jag även mat – både att äta och att laga!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

I min blogg bjussar jag på dagdrömmar, små vardagsglimtar, recept jag gillar, inredningstankar och en stor dos trädgård!

Anna Kubel

Anna bor med sin familj några mil norr om Stockholm, på en gammal gård från 1790 där det ständigt pågår projekt – de odlar, bygger om och inreder. Till hennes stora lycka har Annas äldsta dotter Hollie ärvt hennes hästintresse och därför har ett par ponnys fått flytta in på gården sedan några år tillbaka.

Annons

Hur spenderar du helst en ledig helg?

Alltid hemma, min bästa plats! Tar gärna sovmorgon, är sjukt morgontrött vilket egentligen inte alls lirar med att ha små barn och hästar. Sen tar jag en lång tur i skogen medan tjejerna rider och på kvällen bjuder vi över våra vänner på middag, lagar god mat och spelar spel.

Vad drömmer du om?

Att bygga ett stort stall, bedriva en ponnyridskola och ha ridläger för barn på somrarna!

Anna älskar att få skapa vackra miljöer, vilket inte går att missa i hennes kanaler, och har plåtat både böcker, designsamarbeten och stora kampanjer de senaste åren. Hon skapar även bildmaterial åt kunder och hjälper företag med deras Instagram.

Anna Kubel

Du syns verkligen att du älskar ditt jobb, hur kommer det sig att du började jobba med det du gör idag?

Annons

Det bara blev så, låter jätteknäppt men precis så var det! Jag har alltid varit kreativ och när jag fick en kamera i handen hittade jag mitt sätt att få utlopp för det. Dessutom teamade jag och min barndomsvän Jasmina Bylund ihop oss tidigt, hon var då inredningsstylist och tillsammans bubblade vi av idéer och idag är ett vi ett riktigt superteam som jobbar med de roligaste vi vet. Det gick förstås inte över en natt utan jag lät det ta fart under något år innan jag vågade säga upp mig helt från den fasta anställningen jag hade då.

Anna Kubel

Vad ser du mest fram emot i höst?

Sommarperson som jag är så är det alltid med ett visst vemod jag kliver in i hösten. Jag jobbar verkligen på de där med att mysa till det inne med tända ljus men när man har djur så ser man mest leriga hagar! Jag ser dock fram emot den här hösten rent jobbmässigt, många saker jag jobbat med under året lanseras till hösten vilket känns otroligt kul!

Berätta något vi inte vet om dig!

Jag är svinstark i knäböj!

Läs Annas blogg på ELLE här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons