Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

And Just Like That... – vem är du i nya Sex And The City?

21 dec, 2021 
AvNina Nyström
Miranda, Carrie och Charlotte
Vips så har det gått 11 år sedan vi senast sade hej då till Carrie och de andra – och 23 år sedan första avsnittet. Har du och karaktären du identifierade dig med då utvecklats i samma takt? Eller har du plötsligt gått från att vara en Samantha till att bli en Charlotte? Gör vårt test!
Annons
TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The CityBrand logo
TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

Nya SATC-rebooten And Just Like That.. har tagits emot med blandade reaktioner. Kritikerna menar att karaktärernas åldrande dragits till sin spets och att det blir lite pastisch med ont i knäna och hörapparater – för att inte tala om hur överdrivet man speglar att gänget inte hängt med i samtiden. Andra menar att det är en fullt rimlig utveckling.

Men med det sagt har en hel generation vuxit upp med Sex and the City – och det HAR ju faktiskt gått 17 år sedan det sista avsnittet av serien och 11 år sedan den senaste filmen. Klart att de har utvecklats. Precis som du. Frågan är – har du och karaktären du kände en stark igenkänning i så utvecklats åt samma håll, eller har du plötsligt mer gemensamt med en av de andra karaktärerna?

Annons

Test – vem är du i nya Sex And The City?

Obs – ett test skrivet med glimten i ögat… Och känner du inte igen dig i någon av dem? Då är du Samantha och har lämnat skeppet.

Inspirerat av: Vogue

Foto: TT

Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons