Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Amy Schumer: "Alla kvinnor har rätt till orgasm!"

07 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi har redan tidigt under våren kunnat konstatera att Amy Schumer just nu är världens roligaste människa. Vi älskar också hennes uttalanden om feminism och synen på den kvinnliga kroppen. Denna gång om något minns lika viktigt: orgasmen!

I en intervju i amerikanska Glamour pratade hon tydligt om hennes mål att få kvinnor att skratta, hur hon vill stärka kvinnor att använda sin egen röst och hur hon vänder sig emot alla kroppsideal och berättar att självförtroende inte kommer från utseendet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Jag försöker inte vara feminist. Jag bara är en. Det är medfött i mig. Jag har inget intresse av att försöka vara den perfekta feministen, men jag tror verkligen att feminister är i goda händer med mig, säger Amy Schumer om feminism i intervjun.

giphy-1

Andra har lästAmy Schumer i sommarens nya Bridesmaids film!

I intervjun får hon även frågan angående sex och kvinnlig orgasm och svarar snabbt: ”Gör vad du känner för att göra men ha i åtanke hur du kommer känna nästa dag. Strunta inte i orgasm, se till att han vet du har rätt till en! Jag brukar alltid säga det ‘Hej, vi är två personer här.‘”

Foto All Over Press, Giphy

Annons