Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Allt vi vet om ”You” säsong 2 – handling, premiärdatum, trailers

02 feb, 2019 
AvJohanna Lejon
Nya Netflix-serien You med Penn Badgley är både obehaglig och spännande. Här är allt du behöver veta om säsong 2, sett till när den har premiär, handling, skådespelare och trailers.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Serien You handlar om Joe som äger en bokaffär. En dag träffar han college-studenten Beck som han direkt faller för. Det tar ett tag innan Beck släpper in Joe i sitt liv men vad hon inte vet är att han redan tagit sig in. Joe blir nämligen besatt av Beck och börjar stalka henne och är beredd att göra vad som helst för att få henne.

Joe spelas av Penn Badgley som många känner igen som Dan i Gossip girl. Beck spelas av Elizabeth Lail och Becks kompis Peach spelas av Shay Mitchell som många känner igen från Pretty little liars.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Den första säsongen av You slutade med många frågetecken speciellt när Joes exflickvän Candace dök upp, något som öppnade för att det kommer en till säsong. Här är allt vi vet om You säsong 2.

Blir det en säsong 2 av You?

Det är klart att det kommer att bli en säsong 2 av You.

När har You säsong 2 premiär?

Än så länge finns det inget datum för när You säsong 2 kommer ut på Netflix. För Hollywood reporter har seriens-skapare Sera Gamble avslöjat att produktionen nu är igång och att de börjat spela in i Los Angeles.

Annons

Vad kommer You säsong 2 att handla om?

Den första säsongen av You är baserad på boken med samma namn som är skriven av Caroline Kepnes. Den andra säsongen kommer antagligen att vara baserad på den andra boken i samma serie, Hidden Bodies, vilket gör att vi redan nu vet en hel del om handlingen.

I säsong 2 så kommer Joe att flytta till Los Angeles för att försöka fly sitt förflutna. Där kommer han träffa en ny tjej men hans tidigare liv kommer att komma i kapp honom.

Till Hollywood Reporter säger Sera Gamble att problemet med gömda kroppar är att de inte alltid förblir gömda. De dyker oftast upp och hotar på så sätt det Joe söker efter, vilket är äkta kärlek. Eftersom Peachs familj försöker ta reda på vad som egentligen hände henne kan vi nog också vänta oss att de kommer gräva en hel del i Joes förflutna.

YOU-sasong-2-handling
You säsong 2 kommer att utspela sig i Los Angeles istället för i New York.

I slutet av den första säsongen fick vi också se Candance dyka upp vilket inte händer i den första boken vilket Sera Gamble förklarar som att de ville göra något oväntat. Vi kommer nog därför också få veta mer om Joe och Candance förhållande.

Annons

Vilka skådespelare kommer vara med i säsong 2 av You?

Penn Badgley kommer självklart tillbaka som Joe och det är också bekräftat att Ambyr Childers som spelar Candance kommer att vara med.

Utöver det är det inte bekräftat om vi kommer få se mer av Paco, Dr Nicky, Peach eller Beck.

Finns det någon trailer till You säsong 2?

Än så länge finns det ingen trailer till säsong 2 men förhoppningsvis kommer det en snart. Enligt seriens egna Instagram-konto ska säsong 2 ”komma snart” så vi håller tummarna!

Läs mer:

Alla nya serier och filmer på Netflix och HBO i februari 2019

Se trailern till Störst av allt – och då har den Netflix-premiär

Notting Hill och 19 andra kultfilmer som fyller 20 år i år

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons