Åhléns outlet öppnar i Nyköping och Västerås

Till våren slår varuhuset Åhléns upp dörrarna för två outletbutiker som kommer erbjuda 30 till 70 procent rabatt på varumärkesprodukter.
28 november, 2017

Gratulerar alla shoppingälskare! Våren 2018 lanserar Åhléns ett helt nytt varuhuskoncept vid namn Åhléns Outlet. Här går det att fynda gamla favoriter till förmånliga priser. Två outletbutiker kommer att öppna i början av nästa år – ett i Erikslund utanför Västerås och det andra i Ingelsta i Norrköping. Underbart, säger vi!

Åhléns Outlet med 30–70 procent lägre priser

I både Västerås och Norrköping kommer Åhléns Outlet erbjuda en bred sortimentsmix med mode, skönhet och inredning för dam, herr och barn. Det bästa av allt? Priserna kommer att ligga 30–70 procent lägre än ordinarie pris för varumärkesprodukter och det kommer finnas etablerade såväl som tillfälliga varumärken. Perfekt för dig som är ute efter något unikt eller kanske plagget som du missade på rean.

– Trender inom handeln visar att kunder i allt större utsträckning väljer att handla fler dyra produkter, men också fler billiga. Åhléns Outlet riktar sig till kunden som vill ”fynda snyggt” och som letar efter prisvärda och spännande erbjudanden i en modern miljö. Till oss ska kunden vilja komma tillbaka ofta för att handla till sig själv, hemmet, familjen eller för att hitta en present, säger Johan Sjöhagra, VD på Åhléns Outlet.

Åhléns Outlet–butikerna öppnar våren 2018

Båda outletbutikerna ligger strax utanför huvudstaden, så se till att ta ett extra stopp förbi en Åhléns Outlet under Stockholmsvistelsen. I Norrköping flyttar Åhléns Outlet in i en 2 400 kvm stor lokal på Kromgatan, i samma byggnad där Lager 157, Willys och Arken Zoo ligger i dag. Butiken väntas öppna i slutet av första kvartalet 2018. Butiken utanför Västerås kommer att ligga på Erikslund Shopping Center. Även här väntas varuhuset slå upp portarna under våren.

Vi ser framemot att fynda!

Läs mer:

Carin Wester släpper ny kollektion för Åhléns – se alla plagg

Vintervitt, klassiskt och elegant – julen på Åhléns är här

Här är Åhléns nya satsning – med fokus på inre skönhet