Adidas gör kläder med Mini Rodini – se bilderna här

Adidas gör kläder med Mini Rodini – se bilderna här

Adidas senaste designsamarbete är med svenska Mini Rodini.
23 november, 2016

Svenska barnklädesmärket Mini Rodini presenterar i dag ett samarbete med adidas Originals. I den limiterade kollektionen finns flera adidasklassiker i en barnsligare tappning, designade av Mini Rodinis grundare Cassandra Rhodin. Skomodellen Stan Smith har till exempel fått en gullig panda på plösen.

– Mini Rodini ser verkligen fram emot detta samarbete, Adidas Originals är ett så ikoniskt varumärke. Vi har jobbat med återvunna material och ekologisk bomull. Att kunna göra mer hållbara produkter tillgängligare för en bredare publik globalt är fantastiskt, säger Cassandra Rhodin i ett pressmeddelande.

Först ut att släppas är ett par plagg i ekologisk bomull och återvunnen polyester som kommer säljas i Mini Rodinis butiker, i adidas Originals flaggskeppsbutiker och på adidas.se från 1 december (klockan 10.00 för att vara exakt). Kläderna säljs i storlekar som passar barn mellan tre månader och sex år, Superstar track suiten kostar 699 kronor samtidigt som Stan smith Prime knit-skorna kostar 799 kronor.

I första läget släpps en limiterad upplaga av tre olika plagg och skor för barn mellan 3 månader och 6 år. Under 2017 släpps ytterligare fyra minikollektioner.

Artikel från Cafe.se