Adele fick den finaste kärleksförklaringen av sin pojkvän på en konsert

Adele fick den finaste kärleksförklaringen av sin pojkvän på en konsert

Adele sjunger mycket om obesvarad kärlek och brustna relationer, men att döma av vad hennes nuvarande partner gjorde för henne på en konsert verkar allt vara mycket bättre nu.
19 oktober, 2016

Adele är en underbar människa, det har vi kunnat slå fast för länge sedan. Under sin pågående turné har hon givit ytterligare bevis på detta genom att skjuta ut handskrivna konfettilappar över publiken med korta budskap ur sina låttexter.

”Konfettin som föll under Adeles konsert var handskrivna lappar. Ytterligare ett exempel på den här kvinnans genuina kärlek till sina fans”, skrev den här kvinnan på Twitter.

Men under måndagens spelning var det Adeles tur att bli överraskad och överöst med kärlek. När konfettin väl sköts ut var det inte bara de vanliga vita lapparna som föll över arenan, utan även rosa som Adeles pojkvän, Simon Konecki, hade placerat där.

Konserten hölls nämligen på parets femårsdag, så Simon Konecki hade bytt ut vissa av lapparna för att inkludera sina kärleksförklaringar till Adele.

Och som om det inte var nog. Under en annan konsert berättade Adele för publiken om sin längtan till att bli gravid igen..

”Min livmoder börjar värka lite. Den liksom säger ‘Bebis, bebis, bebis. Behöver en bebis, behöver en bebis.’ Jag är inte gravid. Jag kommer inte bli gravid förrän i slutet av turnén.”

Vi älskar verkligen Adele och hennes uppfriskande ärlighet!

https://instagram.com/p/BLqxDP9ACSh/

LÄS OCKSÅ:

Se dansarnas hänförande gestaltning av Adeles All I AsK

Adele fick inte handla på H&M – hade inga pengar på kortet

Adele börjar gråta på scen – tillägnar showen till Orlando