Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

9 konstiga saker vi tjejer gör när vi är ensamma hemma

17 nov, 2015 
AvLisa Segerson
Att vara hemma själv är enligt många det bästa som finns. Du kan göra vad du vill, äta allt som finns i kylskåpet och ha på dig dina mest slitna mysbyxor utan att någon ser. Här är de 9 saker som vi är övertygade om att alla (eller i alla fall många) tjejer gör så fort vi blir lämnade ensamma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Här är 9 saker som vi tjejer gör när vi är ensamma:

1. Dansar – som om vi vore Beyoncé. 

När ytterdörren stängs av ditt tidigare sällskap och kusten är klar så vet du precis vad du ska göra. Du går fram till datorn, trycker på play och levererar på automatik dina bästa danssteg. Spegeln är din publik och vardagsrummet är din scen.

2. Testar allt i garderoben för att hitta ”en ny stil”.

Du är ensam hemma – det är dags för makeover. Nu kan vad som helst hända. Och resultatet? Håret blir lila, du testar alla gamla kläder i garderoben och går catwalk i hallen med en look som du kanske inte riktigt skulle välja att visa upp för omvärlden.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

tjej som lockar sitt hår.

Läs också: 5 sätt att bli en morgonmänniska på direkten

3. Går runt helt nakna.

Vem säger att du måste bära kläder? INGEN. I din mening blir allt så mycket skönare utan bh, jeans och tröja. Sociala regler råder icke när du är hemma själv.

Annons

4. Försöker hitta något att gråta över.

Du har en lista med låtar och filmer som alltid tar fram din blödiga sida till stunderna du är hemma själv. Du mår bra och det är egentligen inget som är fel, du tycker bara att det är väldigt skönt att få gråta ut en stund när du är ensam.

5. Äter otroligt konstiga kombinationer.

Choklad och ost, går det ihop? Det tar du snabbt reda på när du är ensam hemma en kväll. All mat som finns i kylskpået, skafferiet och i frysen testar du successivt under kvällen. Ingen är där och kan döma!

Scen ur tv-serien GIRLS

6. Pratar med oss själva.

När du väl startat en konversation med dig själv så är det svårt att avsluta den. Du tycker nämligen att du är det bästa sällskapet och en rätt cool person att lära känna och hänga med. Och vilka bra svar sen!

Annons

7. Testar om vi kan sjunga snyggt.

Och du hör dig själv gång på gång säga ”Det här låter ju faktiskt rätt bra”.

8. Bosätter oss i sängen.

När du är hemma själv blir din säng både ditt kontor, ditt vardagsrum och ditt kök. Varför skulle du någonsin lämna en sådan fantastisk plats när du inte måste? Nä, precis.

9. Tar selfies (som inte alltid är de snyggaste). 

Ju fulare desto bättre. Dessa kvällar är Snapchat alla tjejers bästa vän.

Carrie från Sex and the city pratar I telefon I sängen.

Läs mer:

 8 hemligheter för ett långt och lyckligt förhållande

8 saker att göra innan ni lägger er – för ett lyckligare förhållande

Little Liffner: ”Smarta tjejer får saker att hända”

Annons