Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

9 klassiska filmscener som har helt sjuka (och roliga!) bakom kulisserna-historier

30 apr, 2021 
AvMalin Ny
harry potter och fången från azkaban
Vi har alla sett dem, men bakom kulisserna ser det ofta helt annorlunda ut. Här är nio klassiska filmscener med roliga bakgrundsfakta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
3 tips hur du firar valborg corona-säkertBrand logo
3 tips hur du firar valborg corona-säkert

Klassiska filmscener finns det gott om, men som tittare får vi sällan reda på hur det egentligen såg ut när de filmades.

Här är nio klassiska filmscener med roliga bakom kulisserna-historier!

Sound of Music

Sound of music

I klassikern Sound of Music blev man till slut tvungen att filma endast skådespelarnas silhuetter under låten Something Good, på grund av att Julie Andrews inte kunde sluta skratta åt ljudet som kom från strålkastarna ovanför dem.

Annons

Supernatural

supernatural

I serien Supernatural är det heliga vattnet som används en mix mellan glidmedel och vatten, enligt skådisen Alaina Huffman.

Spindelmannen

spindelmannen

Scenen i Spindelmannen när Peter fångar maten på MJs bricka är faktiskt äkta och krävde hela 156 tagningar för att ro i hamn. Värt att nämna är dock att Tobey Maguires hand var fastlimmad på tallriken för att underlätta själva fångandet.

Annons

Indiana Jones och det sista korståget

indiana jones och det sista korståget

I Indiana Jones och det sista korståget finns det en scen där Harrison Ford och Sean Connery tog av sig byxorna eftersom det var så varmt på inspelningsdagen.

Wolf of Wall Street

wolf of wall street

Under inspelningarna av filmen Wolf of Wall Street brukade Matthew McConaughey göra en avslappningsövning där han slog sig på bröstet och gjorde ett hummande ljud. Leonardo DiCaprio föreslog att de skulle ta in det i en scen och om du har sett filmen kommer du garanterat ihåg den.

Annons

Candyman

I skräckfilmen Candyman gick skådespelaren Tony Todd med på att använda riktiga bin skulle flyga ut ur hans mun med villkoret att han skulle få 1 000 dollar varje gång han blev biten. Han blev biten 23 gånger.

Harry Potter och fången från Azkaban

harry potter och fången från azkaban

I Harry Potter och fången från Azkaban finns det en scen där Hermione slår till Draco. Från början var det tänkt att hon skulle ge honom en örfil, och innan de spelade in scenen bad Felton Emma Watson att slå honom på skoj. Watson råkade då slå till honom väldigt hårt, och efteråt ändrades scenen om så att hon istället slår honom med knytnäven.

Annons

Gilmore Girls

gilmore girls

Alla som har sett Gilmore Girls vet hur besatta huvudkaraktärerna är av kaffe, men sanningen är att Alexis Bledel faktiskt aldrig drack kaffe i serien eftersom hon helt enkelt inte gillar smaken av drycken. Istället fylldes hennes kaffekoppar av cola.

It

candyman

På DVDn av filmen It finns det en extrascen där Georgie lyckas fly från den berömda öppningsscenen av filmen – teamet och skådespelarna bestämde sig nämligen för att spela in en variant av den enbart för skojs skull.

Foto: TT, skärmdumpar

Källa: Buzzfeed

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons