9 kändisar som hyllats för sina inspirerande gravidbilder

Kändisarna som hyllas för sina vackra och inspirerande gravidbilder

Kenza Zouiten Subosic, Ashley Graham, Beyoncé Knowles. De är några av kändisarna som har fått Instagram att explodera med sina vackra och inspirerande gravidbilder.
05 september, 2019

En graviditet kan vara helt underbar – men också bestå av extremt illamående, krämpor och utmaningar. Här är kändisarna som har hyllats för sina vackra, inspirerande och ärliga gravidbilder – och delat med sig av både de positiva och kämpiga delarna med att vänta barn.

 

Ashley Graham

Ashley Graham avslöjade nyligen att hon väntar sitt första barn med maken Justin Ervin.

Sedan dess har den 31-åriga supermodellen publicerat en rad inspirerande gravidbilder på Instagram – bland annat denna ovan.

”Densamma, men lite annorlunda”, kommenterar hon.

Bilden, där supermodellen visar upp bröst, mage och lår, har hyllats av kvinnor världen över och kommentarsfältet svämmar över av kommentarer från fans som är tacksamma och glada över att Graham visar upp sig precis som hon är.

”Tack för att du alltid är så äkta och ärlig! Det här får mig att känna att jag också kan vara vacker med mina celluliter och bristningar”, skriver en följare.

Beyoncé

När Beyoncé publicerade sin berömda gravidbild, den där hon annonserar att hon väntar tvillingar och poserar framför ett överdådigt blomarrangemang, exploderade internet. På en knapp timme hade över två miljoner hunnit gilla den bild som också var den mest likade bilden på Instagram det året, 2017.

”Vi skulle vilja dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är fantastiskt tacksamma över att vår familj kommer växa med två och vi vill tacka er för era lyckönskningar. – The Carters”, skrev hon då.

Kenza Zouiten Subosic

Kenza Zouiten Subosic annonserade sin graviditet på Instagram i januari 2019 där hon även berättade om sin tuffa gravidkamp. Kenza och maken Aleks Subosics önskan om ett gemensamt barn hade kantats av svårigheter och misslyckade IVF-behandlingar, och paret hyllades för sin öppenhet i frågan om ofrivillig barnlöshet.

”Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm”, skrev hon då.

Penny Parnevik

Penny Parnevik, 23, födde nyligen sonen Atticus och tiden innan förlossningen delade hon med sig av vackra och inspirerande gravidbilder, men hyllades också för att vara öppen med hur tufft det kan vara att vara gravid – både psykiskt och fysiskt.

”Mina revben gör ont av sparkarna, min hy stretchas och går sönder”, skrev hon på Instagram och fortsatte:

”Jag ser inte likadan ut, jag känner mig inte likadan, och jag tänker inte ens på samma sätt som jag gjorde för åtta månader sen. Min kropp och mitt sinne förbereder mig på att bli mamma och jag är så rädd och så redo”.

Amy Schumer

https://www.instagram.com/p/BrYHzF0g4lo/

Amy Schumer födde barn i maj i år och innan dess var hon brutalt ärlig i sina graviduppdateringar. Den 38-åriga ståuppstjärnan drabbades bland annat av hyperemesis, extremt illamående, under sin graviditet och hyllades för sin öppenhet på Instagram:

”Jag har känt mig matförgiftad de senaste fem månaderna men igår gav kroppen mig en gåva i form av förmågan att bajsa. Den typen du vill fotografera och skicka till din syster.”

Marie Serneholt

I slutet av mars förra året avslöjade Marie Serneholt att hon väntade tvillingar med sambon Fredric Palmqvist – en nyhet som gillades av över 40 000 följare.

”Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara en utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev hon på sin Instagram då.

Nour el Refai

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I samband med att Nour el Refai berättade att hon var gravid och stolt visade upp sin femmånadersbula på Instagram avslöjade hon att hon också drabbats av hyperemesis gravidarum, en allvarlig form av gravidillamående.

”Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”, skrev komikern på Instagram tidigare i år.

Linnea Henriksson

I april i år födde sångerskan Linnea Henriksson sitt första barn, och i november förra året lade hon upp ett Instagram-inlägg där hon berättade att hon väntade barn tillsammans med sambon Wille Alin. En hel del följare gratulerade Henriksson och i ett nytt inlägg på Instagram tackade hon för gratulationerna, och passade även på att koppla nyheten till feminismen och hennes egen musik.

”Tack för alla grattis! Med en ny människa på g till denna värld förstår ni nog hur viktig en låt som Småtjejer är för mig”, skriver hon.

Anne Hathaway

När skådespelerskan Anne Hathaway gick ut med att hon väntade sitt andra barn valde hon också att ta upp att vägen dit inte hade varit enkel.

”För alla som genomgår infertilitet och ett helvete för att skaffa barn, ni ska veta att det inte var en rak linje för mig vid någon av mina graviditeter. Skickar er extra kärlek”, skriver hon.

 
Foto: TT

Läs mer:

Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Penny Parnevik om förlossningen: ”Värsta smärtan jag känt”

Nour El Refai om den svåra graviditeten: ”Hela livet på paus”