Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

9 kändisar som fick sin första kyss på vita duken!

04 aug, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

Att vara ung och redan ha inlett en skådespelarkarriär ses nog av de flesta som en dröm som går i uppfyllelse. Men vi minns alla den första kyssen och nervositeten och osäkerheten som den omgavs av. Tänk dig då den första kyssen som ska äga rum under inspelning av ett tv-program eller en film.

Här är några kändisar och deras första kyss på vita duken.

Mer kändisläsning från ELLE:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

1. Selena Gomez med Dylan Sprouse

Selena Gomez första kyss var med Dulan Sprouse. Selena var 12 år och hade en liten roll i ett avsnitt av The Suit Life of Zack and Cody. Episoden hette ”En midsommarnatts mardröm” och vi kan bara hoppas att själva kyssen inte var någon mardröm. Om man frågar Selena var det kanske någonstans mitt emellan en succé och en nattdröm:

– Jag lutade mig fram för att kyssa honom och blundade lite väl tidigt, för jag märkte att jag missade kyssen och mötte bara halva hans mun med min. Det var en pinsam kyss, men jag var 12 år så det var ändå okej.

Annons

2. Victoria Justice med Cole Sprouse

En annan Sprouse, nämligen Cole, var Victoria Justices första kyss. Även hon gästspelade i ett avsnitt av The Suit Life of Zack and Cody.

– Kyssen spelades in inför live-publik. Det gick bra och vi är fortfarande goda vänner, säger Victoria Justice själv om sin första kyss.

3. Keke Palmer med Corbin Bleu

Keke Palmers första kyss var med Corbin Bleu under inspelningen av tv-serien Jump In. Något som möjligen hjälpte Palmer var att även den spelade karaktären skulle vara nervös inför kyssen.

– Jag var väldigt, väldigt nervös. Jag tänkte: herregud, det här är den första personen jag kysser som inte är en familjemedlem. Det var läskigt, säger Palmer.

4. Dakota Fanning

Dakota spelade en ung Reese Witherspoon i Sweet Home Alabama när hon kysste någon för första gången.

– Jag var väldigt nervös inför kyssen. Jag hade aldrig kysst en kille förut och nu var det dessutom på läpparna. Men efter ett par gånger kändes det mer naturligt och efter ett tag var det faktiskt ganska roligt, sade en sjuårig Dakota till The Tonight Show.

Annons

5. Ashley Benson

Ashley Benson fick sin första kyss i tv-serien Days of Our Lives när hon var femton år. Hon skulle kyssa en äldre kille, vilket gjorde henne än mer nervös. Se henne prata om kyssen här hos Conan med start ca 2:40 in i klippet.

– Det var min första kyss och jag var jättenervös. Jag ville verkligen inte att mamma ska skulle vara där på inspelningen den dagen.

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 14.11.03

6. Josh Hutcherson

Josh Hutcherson var 11 år när hon kysstes för första gången, i Little Manhattan.

– Jag filmade i New York och min mamma överraskade mig genom att flyga in min pappa till kyss-scenen. Det var en fruktansvärd första kyss för det stod säkert 50 personer runt omkring mig och tittade på. Det var förmodligen den minst privata och mest oäkta första kyss jag kunnat vara med om, säger Josh.

Annons

Meningen var dock att karaktären Josh spelade skulle vara nervös inför kyssen så det kanske var positivt på något sätt ändå.

7. Danielle Fishel och Ben Savage i Boy Meets World

Cory och Topangas firsta kiss i Boy Meets World fångade verkligen känslorna kring en första kyss: förväntansfullt, nervöst och obekvämt. Det var dock inte bara bra skådespeleri som utspelade sig, utan det var även både Fishel och Savages första kyss.

– Jag var nervös, det var min första officiella kyss, sade Savage till Huffington Post.

8. Kay Panabaker med Zac Efron

Kay Panabakers första kyss var med ingen mindre än Zac Efron. Kay var 13 och spelade in serien Summerland. Bästa kyssen man kan tänka sig, eller? Enligt Kay Panabaker var det dessvärre inte det, utan istället mäkta obekvämt.

– Det var SÅ pinsamt att kyssas inför hela film-teamet, det kändes som att alla var mina pappor. Det kändes konstigt, men han (Zac Efron) var så snäll och gullig – och det är han fortfarande! sade Panabaker om det hela.

summerland-kay-panabaker-zac-efron-kiss

Mer kändisläsning från ELLE:

Annons