Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

8 tecken på att den du dejtar tycker om dig på riktigt

21 aug, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Tycker din crush om dig på riktigt?
Är du osäker på om den du har känslor för tycker om dig tillbaka? Här är åtta tecken på att du och din dejt är påväg mot något seriöst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det kan både vara svårt och läskigt att ge sig ut i dejtingdjungeln igen, inte minst om du inte har någon aning om var du börjar. Men om du bara tar det första steget och vågar så brukar bitarna falla på plats allt eftersom. Ibland kan man behöva gå på några misslyckade dejter för att hitta rätt och ibland säger det helt enkelt klick på en gång.

Här listar vi åtta tecken på att din dejt har lika mycket känslor för dig som du har för hen.

Så vet du att den du dejtar är redo för ett förhållande

1. Hen inkluderar dig i framtidsplanerna

När du berättar om din drömdestination eller platser du vill besöka är hen inte bara intresserad, utan lägger även till något i stil med ”dit borde vi definitivt åka”. Det kan vara ett tydligt tecken på att din dejt ser en framtid där du är inkluderad.

2. Hen presenterar dig för nära och kära

Om hen presenterar dig för sina vänner och familj betyder det att du är viktig. För ofta presenterar man inte vem som helst för sina närmaste, om man inte ser en framtid med personen i fråga.

Annons

3. Ni tillbringar tid tillsammans

En sådan enkel sak som att det inte kommer undanflykter varje gång ni ska ses är faktiskt (tro det eller ej) ett tydligt tecken på att hen vill tillbringa sin tid med dig. Vill man umgås med någon tar man sig tiden att göra det, svårare än så är det inte.

4. Soffan är inte den enda plasten ni hänger på

Tillbringar ni all er tid framför TV:n hemma hos någon av er? En trygg plats där ingen kan se er och där ni inte riskerar stöta på någon annan. Då kanske du behöver tänka om. Ge inte ditt allt till någon som inte ger dig samma sak tillbaka. Var med någon som vill visa dig världen och som vill att världen ska se er – tillsammans.

5. Ni har slutat spela svåra

Vi har alla varit där någon gång: Ska jag svara direkt eller ska jag vänta så att hen inte tror att jag läste på en gång? När det så kallade ”spelet” avtar och ni inte längre bryr er om vem som smsade sist eller vem som svarade snabbast. Då kan det betyda att ni blir allt tryggare med varandra och kanske är påväg mot något mer seriöst.

Annons

6. Ni tar bilder tillsammans

…och lägger upp dem på sociala medier – för alla att se.

7. Sena kvällar blir till mysiga frukostar

Sover hen över och stannar kvar morgonen efter för att tillbringa tid tillsammans med dig – för att sedan göra planer för resten av dagen där du är inkluderad? Då kan du nästan vara säker på att hen är intresserad av något mer.

8. Orden talar för sig själva

Ibland kan det både vara svårt och läskigt att erkänna sina känslor för någon annan. Så det där ”jag saknar dig” smset kan betyda mer än vad du tror.
Bildkälla: TT/IBL

Läs mer:

Hur träffar man någon utan att nätdejta? Expertens bästa tips

Vanligaste anledningarna till att du blir nervös på första dejten

Kom igång och börja dejta – 5 tips på viktiga saker att komma ihåg

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons