Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

8 kända personer berättar – så träffade jag min partner

07 jun, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Hur träffades kändisparen?
Alla har de hittat kärleken, men hur träffades de egentligen? Här är svaren på hur åtta kändisar träffade sin partner.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det är inga tvivel om att det råder både bröllopsyra och babyboom i vårt avlånga land.

Men om vi vrider tillbaka klockan ett varv och går tillbaka i tiden, hur träffades dessa par då egentligen?

Scrolla ner och läs mer!

Kenza Zouiten Sobosic & Aleks Subosic

Kenza och hennes stora kärlek Aleks träffades på Aftonbladets gala Det Stora Bloggpriset för första gången. Under kvällen var det Aleks som tog det första steget och presenterade sig, det var även han som också tog kontakt med henne dagen efter, och resten är en fin kärlekshistoria.

”Vi träffades på ett event februari 2009. Han var den snyggaste jag någonsin sett och jag skrev till och med i bloggen dagen efter att jag träffade “min framtida man”. Tänk att det blev vi!! Vi dejtade hela sommaren men blev inte ett par förrän hösten. Vi ville ta det lugnt och kolla hur seriöst det var mellan oss innan vi gick ut med det”, berättar Kenza i ett blogginlägg.

Prins Carl Philip & Sofia Hellqvist

Prinsparet
Bildkälla: TT/IBL

Paret träffades för första gången på en nattklubb i Stockholm, där de blev presenterade för varandra. Sommaren 2009 träffades de igen i den varma sommarstaden Båstad – där bytte de telefonnummer och sedan sa det klick direkt! Men trots dragningskraften till varandra fick de lov att hålla förälskelsen dold under den första tiden.

Annons

I en intervju med Tilde De Paula berättar Carl Philip om första mötet och varför han föll för Sofia:

”Först och främst för att hon var så vacker – hennes ögon… Men också att hon är en fantastisk person: fötterna på jorden och ett härligt sätt att vara. Det finns så mycket bra att säga – hon är en härligt spännande person. Jag kanske inte har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia, men sedan jag träffade Sofia känner jag verkligen hur den kan transformera en person”, säger han i dokumentären som Expressen citerar.

Therese Lindgren & Anders Vesterlund

Therese Lindgren med hennes pojkvän Anders
Bildkälla: TT/IBL

Youtubestjärnan och hennes stora kärlek Anders träffades på ett mediamingel, år 2009, för första gången. Under åren har de både förlovat sig och haft ett stort break-up, vilket blev väldigt uppmärksammat. Idag är paret återigen förlovade och bor tillsammans med sina två hundar Rasmus och Ronja.

Annons

”Jag och Anders träffades på ett branchmingel eftersom vi jobbade i samma branch och där blev vi bara presenterade för varandra med namn. Vi tog i hand och hälsade, sedan var det inget mer med det”, berättar Therese för sina tittare i en frågestund på sin Youtubekanal.

Några veckor senare träffades de igen, på krogen.

”Den kvällen messade vi med varandra fram och tillbaka och sen träffades vi på kvällen. Men jag tror vi hade vår första dejt ganska långt efter att vi hade träffats för första gången på de där minglet.”

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

I ett avsnitt av Wahlgrens värld berättar Bianca historien om hur och när hon träffade sin nuvarande pojkvän Phillipe Cohen för första gången.

Annons

”Jag och Phillipe träffades i Marbella, där han hånglade med alla mina kompisar. I alla fall tre eller fyra av dem. Vi träffades på en beach club, jag visste vem han var och han visste vem jag var eftersom vi hade gemensamma kompisar. Vi festade och jag raggade på honom, men då började han hångla med två av mina bästa tjejkompisar”, säger Bianca.

”Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem tillsammans”, säger Bianca i programmet.

Zara Larsson & Brian Whittaker

Zara Larsson och hennes pojkvän
Bildkälla: TT/IBL

Popdrottningen Zara Larsson hittade kärleken i den tre år yngre modellen Brian Whittaker. Deras historia är dock något utöver det vanliga.

Annons

”Jag såg en bild på Brian och tyckte att han var så himla snygg, så jag skrev en tweet till honom”, berättar Zara för David Hellenius, i programmet Hellenius hörna.

”I tweeten skrev jag typ: Mmm…vad snygg du är! Var bor du? Hur gammal är du, och hur vill du ha dina ägg till frukost? Han svarade efter någon dag men det tog ungefär ett och ett halvt år innan vi blev tillsammans på riktigt”, säger hon.

Meghan Markle & Prince Harry

Meghan Markle och Pins Harry

I en intervju med BBC berättar prinsparet om hur de träffades för första gången, som sedan kom att bli startskottet på en fantastisk kärlekshistoria.

”Vi träffades genom en gemensam kompis som fixade en blinddate till oss. Vi träffades två gånger dagarna efter varandra i slutet av juli och sedan, efter mycket om och men, lyckades jag övertala henne om att komma och möta mig i Botswana. Väl där campade vi under stjärnorna, och trivdes i varandras sällskap i fem hela dagar. Vi var ensamma hela tiden vilket var viktigt för mig, för att vi skulle ha en chans att lära känna varandra på riktigt”, berättar Prins Harry i en intervju med BBC.

Ida Warg & Alexander Pärleros

I en youtubevideo berättar Alexander Pärleros om hur han träffade kärleken i livet och nu även mamman till sitt barn, Ida Warg.

Annons

”När jag och Ida träffades för första gången drev jag en krog som hette Grodan på Sergel, och då såg jag en tjej där en dag kommer jag ihåg. Hon hade så jäkla häftig utstrålning och hon var där med en polare till mig. Jag tänkte wow, vilken snygg och häftig tjej”.

Eftersom Ida träffade Alexanders kompis, valde han att inte höra av sig till henne. Men ju mer tiden gick kunde han inte sluta tänka på henne.

”Jag hörde av mig till henne ändå och sen är resten historia. Vi började träffas och nu sju år senare har vi en liten bebis ihop och är gifta och har en lägenhet ihop. Så ja, ibland är det bra att höra av sig!”

Nilla Fischer & Maria Michaela ”Mika” Fischer

Fotbollsstjärnan Nilla Fischer är idag gift och har barn med sin stora kärlek Mika. Tidigare hade Nilla bara haft relationer med män, och ingen som helst tanke på att hon var något annat än just heterosexuell. Tills hon träffade Mika. Paret träffades första gången på en 30-års fest, 2010.

Annons

”På den festen hamnade vi i en väldigt intressant diskussion vilket ledde till att vi pratade på i flera timmar, och när hon rörde vid mig tänkte jag ´jisses, vad händer´. De starka känslorna som jag fick för Mika direkt gjorde att jag inte kunde sluta träffa henne. Trots all den ångest jag kände över att träffa en tjej, så var det ingenting mot den attraktion, lycka och spänning som jag kände när vi träffades”, berättar Nilla i hennes sommarprat i P1.

Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf

 

Hon är bloggare och han är fotbollsproffs, tillsammans är de lyckligt gifta och har precis fått sitt första barn. Deras historia tar sin början för sex år sedan, på en festival i Stockholm.

I en intervju med Expressen berättar Victor om hur paret träffades för första gången:

”Vi träffades på Summerburst i Stockholm för snart fem år sedan. Sedan skrev hon till mig på Facebook och vi bestämde oss föra att ses på en fika i just Västerås. På den vägen är det”, berättar Victor Nilsson Lindelöf.

Läs mer:

7 svenska kändisar som öppet har berättat om sin psykiska ohälsa

11 kändisar som haft svårt att skaffa barn – här är deras egna ord

Här är kändisarna som svenskarna vill resa med

Annons