7 tecken på att din partner verkligen känner dig

Ni kanske inte alltid tycker likadant, men han är din bästa vän – och förstår ofta precis vad du menar utan att du ens behöver berätta vad du tänker. Här är 7 tecken på att din partner verkligen förstår dig.
08 maj, 2017

1. Han fattar när du behöver älta ett problem

Ibland när man har en dålig dag behöver man prata av sig till någon som verkligen tar sig tid att lyssna. Din partner förstår när du har ett behov av att älta ett problem, en besvikelse eller något som gjort dig arg – och han står alltid på din sida (även i de fall där problemet delvis är ditt ”fel”).

LÄS OCKSÅ: 15 TECKEN PÅ ATT DU LEVER I EN SUND RELATION

2. Han känner till dina svagheter

Alla kan inte vara bra på allt och om din partner verkligen känner dig vet han när du behöver lite extra hjälp. Är du glömsk ser han till att påminna dig om viktiga saker, är deklarationen inte din starkaste sida  hjälper han dig med den och om du har spindelfobi kan du alltid räkna med att han fångar de läbbiga krypen i badrummet.

3. Han skryter om dina färdigheter
Din partner fokuserar dock främst på dina fördelar och är den förste att berömma dig inför andra – eftersom han är så stolt över dig.

4. Han vet precis hur man bäst muntrar upp dig

Oavsett om det är glass, vin, blommor eller något helt annat som får dig på bra humör vet din partner exakt hur han ska få dig att le.

5. Han känner till dina ömma punkter

Alla har vi något som vi känner oss osäkra över. Därför skulle din partner  hellre gå barfota över glödande kol än att fälla en kommentar kring något du har komplex över.

6. Du kan berätta vad som helst utan att han dömer dig

Vad du än sagt, gjort eller tänkt behöver du aldrig känna att du måste dölja det från din partner. Han skulle aldrig döma dig – inte ens när du själv gör det.

7. Han minns sådant du berättat

Det spelar ingen roll om ni inte känt varandra hela era liv. Han lägger berättelserna om din uppväxt på minnet och har koll på alla de viktigaste händelserna och personerna som format dig.

LÄS OCKSÅ: 10 VANOR DU BARA SER HOS LYCKLIGA PAR

Foto IBL

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: