Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

7 stadier av en utekväll med dina bästa tjejvänner

20 nov, 2015 
AvLisa Segerson
Tjejkvällens olika stadier
Äntligen är det fredag! Ring dina bästa tjejvänner och fira in helgen på ett storslaget sätt. ELLE har samlat punkterna som guidar dig igenom en perfekt girls night out.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det finns inget bättre än att samla dina bästa tjejvänner och ha en ordentlig girls night out. Även fast du oftast kommer hem klockan 03:00 och säger ”aldrig igen!”. Det finns en tjusning med att ta selfies med främlingar, dansa hela nätter och stå i en toalettkö under flera timmar. Här är sju stadier av en girls night out som vi alla har upplevt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

1. Makeovern

Även om du dagen innan har förberett dig och begränsat dina outfitval genom att säga ”Det här ska jag ha på mig!”. Så står du alltid framför spegeln med en sorgsen blick efter tusen ombyten. Någon timme senare lämnar du lägenheten i ett par jeans och en svart t-shirt – resten av din garderob ligger i en hög på sängen.

2. Förfesten

Höjdpunkten av en girls night out är förfesten. Här känner du och dina vänner er som det coolast och roligaste gänget i hela världen. Ljudnivån höjs successivt för varje minut och för varje ny låt som spelas brister ni ut i allsång. Snart står ni alla i en klunga och dansar.

Annons

3. Selfies

Stadie nummer tre. Här tar ni upp er mobiler och börjar ta selfies med allt och alla. I spegeln, i taxin, på toaletten, med främlingar och med din bästa vän. De flesta av dessa bilder kommer att raderas dagens efter (med fasa) men just nu töms din telefon på batteri – eftersom du vill visa världen hur vacker du är.

4. Taxin

Ett spännande stadie under kvällen är taxiresan in mot stan. När du samlar en grupp av tjejer i en taxi så händer något speciellt. Du bestämmer musiken och diskuterar livet med chauffören. Det är förmodligen den bästa stunden under hela kvällen.

5. Klubben

När du och ditt tjejgäng kommit till utestället går ni direkt till baren. Det är olidligt varmt och det verkar som att barpersonalen ignorerar er. Du väntar i minst en timme (enligt dig), köper tillslut tio drinkar på en gång för att inte behöva gå tillbaka.

6. Köerna

Något som hör till varje girls night out är de eviga köerna. Till utestället, baren, toaletten och garderoben. Du bestämmer dig för att åka hem och inser att det är kö för att komma ut.

7. MAT!

Kvällens viktigaste punkt är maten. Och den är godast klockan 02:00 efter flera timmar på ett uteställe. Här kan du få se vad som helst. Personer som trängs, skriker och äter helt utan vett och etikett. Och du är en av dem.

Läs också: 

34 saker som passar att säga både till en bebis och till din fulla vän

9 konstiga saker vi tjejer gör när vi är ensamma

Annons