Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

7 saker alla borde göra för sin mamma på mors dag

24 maj, 2018 
AvMalin Ny
Saker du kan göra på mors dag.
På söndag är det mors dag och dags att skämma bort våra mammor lite extra. Här är sju saker alla borde göra för sin mamma som hon garanterat kommer att uppskatta.
Annons

I dag, den 27 maj, är det mors dag och därmed hög tid att hylla våra mammor extra mycket. De som alltid ställer upp, som tröstar och peppar. Som ser hur du mår innerst inne och som alltid kommer med de där välmenande, men också något irriterande, råden som du önskar att du hade lyssnat på från första början.

Förutom att köpa en fin present finns det flera saker du kan göra för att visa hur tacksam du är och som hon garanterat kommer att uppskatta. Bland annat kan du bjuda din mamma på champagne, laga en god middag eller bara låta henne vila och inte göra någonting.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Här är sju saker alla borde göra för sin mamma idag!

1. Ge henne sovmorgon

Låt henne starta dagen på absolut bästa sätt genom att få sova ut. Att vara mamma är ett heltidsarbete livet ut, så att få sovmorgon kommer definitivt att uppskattas.

2. Köp en present

Visa din uppskattning genom att köpa en fin och genomtänkt present – kanske ett inramat foto på er båda, en bra bok eller ett fint smycke.

Annons

3. Bjud på champagne

Ett välkylt glas bubbel i ett högt champagneglas är alltid en bra idé, särskilt till din mamma på mors dag! Blanda en god och somrig champagnedrink eller bjud på champagne och jordgubbar för att fira lite extra dagen till ära.

4. Låt henne vila

Att vila och att göra exakt ingenting är underskattat och något som de flesta konstant multitaskande mammor längtar efter. Köp hem hennes favoritsnacks, låt henne få vila ut, kolla favoritserier och bara få vara ett tag.

5. Städa undan

Att få komma hem till ett nystädat, skinande rent hem är svårslaget och något som din mamma förtjänar idag.

6. Laga middag

Skäm bort henne lite extra genom att laga en god middag – gärna en hel meny med förrätt, huvudrätt och efterrätt.

7. Skriv ett brev

Du tänker säkert ofta på hur mycket din mamma betyder för dig, men glömmer med största sannolikhet också bort att säga det till henne ibland. Att skriva ett brev om hur du känner och vad du är tacksam över kan faktiskt vara skönt – och något din mamma inte kommer att glömma i första taget heller.

Foto: IBL

Läs mer:

Annons