Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

7 magiska Harry Potter-jultröjor för alla mugglare där ute

17 okt, 2019 
AvSara Lund
Jultröjor med Harry Potter
Låt 2019 bli året då du firar jul i en fin (eller ful!) Harry Potter-jultröja. Vi vet var du hittar dem!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den fulsnygga jultröjan blir bara mer och mer populär och sedan några år tillbaka har tröjan en egen temadag – den tredje fredagen i december. Dagen kallas för Ugly Christmas Sweater Day – något som infaller 20 december i år. I Sverige är dagen inte speciellt välkänd än så länge, men vi gissar att den kommer bli mer och mer uppmärksammad.

Men, nog om det! Om du älskar både jul, fulsnygga jultröjor och Harry Potter så är det här drömmen för dig. För nu kan du slå ihop alla dina favoritsaker här i livet och investera i en Harry Potter-jultröja. Vi vet var du hittar dem, scrolla ner och dröm dig bort!

Harry Potter-jultröjor i butik

Harry Potter-jultröja med hedwig

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Jultröjan Hedwig är både fin, julig och magisk på sitt sätt. Den finns på Webbhallen och kostar 499 kronor. Här hittar du den (reklamlänk).

Annons
Harry Potter jultröja med ledlampor

Jultröjan Hogwarts Castle är en jultröja med nio led-lampor som ger extra julkänsla. Den finns på Webbhallen och kostar 499 kronor. Här hittar du den (reklamlänk).

Jultröja från Harry Potter hogwarts

Jultröjan Christmas at Hogwarts är en stilren – men fortfarande magisk och julig – tröja i bomull. Den finns på Kalaskungen och kostar 399 kronor. Här hittar du den.

Annons
Jultröja med hogwartsmotiv Harry Potter

Jultröjan Hogwarts Express är en stickad modell för dig som vill vara lite mer diskret när det gäller jultröjan. Den finns på Webbhallen och kostar 449 kronor. Här hittar du den (reklamlänk).

Jultröja med Harry Pottermotiv

Jultröjan Harry Potter House är en stickad modell som inkluderar flera Harry Potter-karaktärer och referenser. Den finns på Webbhallen och kostar 399 kronor. Här hittar du den (reklamlänk).

Annons
Julsnygg jultröja med Harry Potter-motiv från Amazon

Jultröjan som kanske kan passa in under kategorin ”fulsnygg jultröja”. Den finns att beställa från Amazon och kostar cirka 650 kronor. Här hittar du den.

Jultröja med Harry Potter

Säg det med en tröja – som det brukar kallas. Slå ett slag för alla människors rätt till kärlek samtidigt som du firar jul i en Harry Potter-tröja. Den finns att beställa (även till Sverige) på March For LGBTQ och kostar runt 400 kronor. Här hittar du den.

Läs mer:

4 magiska adventskalendrar för dig som älskar Harry Potter

Fulsnygga jultröjor 2019 du kommer vilja ha

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons