7 aprilskämt som fick oss att skratta i lördags

7 aprilskämt som fick oss att skratta i lördags

Går du och hoppas att vi snart kommer få smaka på snuschips, eller ser du fram emot emojituta i din nästa bil? Då är vi ledsna över att behöva berätta att någon med dig har skämtat aprilo!
03 april, 2017

Trots att det sker varje år och folk pratar om det betydligt mer än så är det ändå många av oss som blir rejält lurade den 1 april. Och även om vi inte blir det så är vissa skämt faktiskt riktigt roliga.

Här är några av 2017 års bästa aprilskämt, förutom vårt egna såklart.

LÄS OCKSÅ: 11 SNYGGA SWEATSHIRTS ATT BÄRA I VÅR

1. Lekhörna blir mobilspelhörna på Ikea

Få ämnen engagerar folk i västvärlden lika mycket som barn och deras förhållande till mobiler och sociala medier. Det tog Ikea i Singapore fasta på när de presenterade ”nyheten” att deras lekhörna skulle göras om.

”Våra studier av barns lekvanor visar att barn i dag föredrar pekplattor framför fysisk aktivitet. Så vi ersätter därför den magiska skogen med en fristad med sittplatser med pekplattor – för att återskapa sättet dina barn leker,” skriver de i uppdateringen på Facebook. Folk blev inte jätteglada.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/IKEASingapore/posts/1299562020120533″]

En person skrev att hon kände sig väldigt besviken eftersom barn redan får tillräckligt med skärmtid – då gjorde Ikea det hela ännu roligare genom att säga att barnen bland annat får lära sig att sätta ihop Ikeamöblerna på sina plattor. Det är värt att läsa vidare i kommentarerna, någon på Ikea i Singapore måste ha haft en fantastisk lördag!

2. Emoji-tutan

ALLT ska emojifieras nu för tiden, vilket gjorde den här reklamen från Honda extra rolig. (Är det bara jag som skulle älska den här funktionen?)

https://www.youtube.com/watch?v=B1qmmf6cYow

LÄS OCKSÅ: SÅ SKAPAR DU VÅRENS FINASTE PIONBUKETT

3. Glenn Hysén blir 10 meter hög staty

Göteborgs egen fotbollslegendar, Glenn Hysén, är visserligen populär – men kanske inte tillräckligt populär för att resa en tio meter hög bronsstaty av honom på Götaplatsen. Statyn skulle dessutom ersätta den nuvarande diton av Poseidon.

Foto: Unibet

4. Lantchips gör Snuschips

Tidningen Café kom med en nyhet som gjorde tusentals svenskar överlyckliga: Svenska Lantchips skulle komma med smak av snus!

I början av artikeln var det inte helt tydligt att det var ett aprilskämt, om man nu inte – förmodligen med rätta – starkt hade avfärdat smakkombinationen som fullständigt orimlig, men meningen ”en blandning av saliv, tvåtaktsolja och lössnus sprejas över bladen för att förhöja tobakssmaken i själva potatisen” gjorde ändå att vi kände oss tämligen övertygade om att sanningshalten var 0. Läser man kommentarerna på Facebook verkar det dock inte som att alla drog samma slutsats.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/tidningencafe/posts/10154318389201367″]

5. Parkour matleverans

Parkour är populärt. Hemleverans av mat är populärt. Parkourleverans av mat… kanske inte lika populärt.

6. Katapultsängen

Här är nyheten som väckte skräckblandad förtjusning hos alla morgontrötta – katapultsängen som bokstavligt talat får dig stiga ”upp och hoppa” direkt. Du får åtminstone välja själv var du vill landa!

LÄS OCKSÅ: HUR LÄTT KAN VI LÄSA VÅRA VÄNNERS KÄNSLOR!

7. Porrsajtens meddelande till användarna

Det sista någon som ser på porr på datorn vill är förmodligen att dela med sig av vad man gör till alla man känner. Den rädslan tog en porrsajt vara på och lurade användarna att videorna de tittade på automatiskt delades på deras sociala medier.

Men 1 april är förbi så nu kan vi återgå till att tro på allt vi ser på nätet!