Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

6 tecken på att du är mer framgångsrik än vad du tror

30 sep, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Framgång behöver inte handla om pengar, titlar eller belöningar. Ibland handlar det helt enkelt bara om hur du har utvecklats som person och var du är i dag jämfört med tidigare. Här listar vi punkter som mäter just denna framgång.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Framgång handlar om mer än ett bankkonto eller vad som står på diverse visitkort. Att acceptera vikten i personlig utveckling när det kommer till ditt liv kommer att hjälpa dig att leva ditt liv som en mer självsäker, positiv och framgångsrik människa.

Här är sju tecken på att du är mer framgångsrik än du tror:

1. Du håller fortfarande fast vid dina drömmar

Du kanske inte har nått dina drömmar än, men du gör upp planer för att så småningom ta dig dit.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Framgång mäts inte alltid i huruvida du har nått dina mål eller inte – ibland handlar det om att du gör allt du kan för att komma dit. Så länge du har en dröm som du fortsätter att sträva mot är du på rätt väg.

2. Du kan vara dig själv

Oavsett vem du är – om du både mentalt och fysiskt är den person du vill vara har du nått en nivå av framgång som inte alla kan eller vågar nå. Visst, det finns människor med miljoner på banken men tyvärr är många av dessa fångade i ett liv där de förväntas agera och leva på ett visst sätt.

Annons

3. Du fortsätter att utvecklas trots hinder

Ibland känner människor att de har nått sina fulla potential och att det inte finns någon anledning till att fortsätta utvecklas och nå nya mål. Även om du har misslyckats ett par gånger i ditt liv är du fortfarande framgångsrik om du har lärt dig av dina misstag och använder dem för att förbättra dig själv varje dag.

4. Du har lärt dig konsten att förlåta

Att hålla kvar vid ilskan och besvikelsen kan kännas bra en stund men så småningom kommer bitterheten att äta upp dig. Om du har lärt dig konsten att förlåta kommer du att uppleva framgång för varje dag som du lever utan bitterhet och ilska. Att förlåta handlar nämligen mer om att läka dig själv än att du accepterar vad som har hänt.

5. Du har tak över huvudet, mat i kylen och kläder att ha på dig

Ta dig en titt runt omkring dig. Har du ett hem och tak över huvudet med kläder i garderoben och mat i kylen så är du faktiskt ganska framgångsrik. Om du har lyckats skapa dig den här punkten för dig själv där du både kan klä dig varmt, äta dig mätt och sova tryggt så spelar inga andra punkter roll.

Annons

6. Du lever (!) och är frisk

Det här är nog den viktigaste punkten av alla. Under livets gång möts vi av både toppar och dalar och har du någon gång gått igenom en tuff period vet du hur mycket energi det kräver att fortsätta kämpa. Men om du har kommit ut på andra sidan är det definitivt värt att fira – det är framgång på riktigt.

Läs mer:

Who:s the boss? Jessica Alba om livet, karriären och moderskapet

Vill du byta bana? 11 tips som gör karriärbytet enklare

Därför ska du ha sex – för karriärens skull

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons