6 gånger Meghan Markle klätt sig exakt som prinsessan Diana

6 gånger Meghan Markle klätt sig exakt som prinsessan Diana

Meghan Markle och prinsessan Diana har en hel del likheter – i alla fall stilmässigt. Här är gångerna Meghan har klätt sig likadant som sin svärmor!
16 april, 2021
5 snackisar från veckan som gått
1:11

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:11)

Slå på ljud

Prinsessan Diana gick bort i en tragisk bilolycka 1997, och trots att Meghan Markle aldrig hann träffa sin svärmor har hon hyllat henne flera gånger genom att bära hennes smycken. Dessutom har de en del gemensamt, i alla fall stilmässigt, och Meghan har flera gånger synts i outfits som liknande outfits som Diana.

Här är några av gångerna Meghan har klätt sig exakt som prinsessan Diana!

Vardagsstilen

I september 2017 klädde sig Meghan Markle i skjorta och jeans på Invictus Games i Toronto, Kanada. Diana bar en snarlik variant år 1997 på ett besök i Bosnien.

Halterneck

Du kanske kommer ihåg att Meghan var klädd i en vit klänning med halterneck i samband med mottagningen på hennes och Harrys bröllop? Även Diana gjorde succé i en liknande klänning år 1992, på en mottagning på Spencer House.

Blåa kappan

Diana och Meghan verkar ha haft samma förkärlek för blått. Diana strålade i en blå kappa när hon syntes på Glasgow Garden Festival år 1988. Meghan bar en liknande variant år 2018 när hon anlände till ett event för att lansera sin kokbok.

Rosa klänningen

Meghan var klädd i en rosa Carolina Herrera-klänning på en tillställning 2018, och prinsessan Diana bar en liknande variant från Catherine Walker år 1987.

Randiga kavajen

Prinsessan Diana bar en randig kavaj 1985, och även Meghan har synts i en randig variant när hon medverkat i tv-programmet Today show.

Vita klänningen

Diana klädde sig gärna i vitt och det gör även Meghan. När Meghan och Harry åkte på turné i Australien bar hon en vit klänning från Karen Gee som liknade en Versace-klänning som Diana bar redan 1995.

Foto: TT

Källa: Marieclaire