Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

6 gånger Meghan Markle klätt sig exakt som prinsessan Diana

16 apr, 2021 
AvMalin Ny
Meghan Markle och prinsessan Diana har en hel del likheter – i alla fall stilmässigt. Här är gångerna Meghan har klätt sig likadant som sin svärmor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Prinsessan Diana gick bort i en tragisk bilolycka 1997, och trots att Meghan Markle aldrig hann träffa sin svärmor har hon hyllat henne flera gånger genom att bära hennes smycken. Dessutom har de en del gemensamt, i alla fall stilmässigt, och Meghan har flera gånger synts i outfits som liknande outfits som Diana.

Här är några av gångerna Meghan har klätt sig exakt som prinsessan Diana!

Vardagsstilen

Meghan Markle och Diana i jeans och skjorta

I september 2017 klädde sig Meghan Markle i skjorta och jeans på Invictus Games i Toronto, Kanada. Diana bar en snarlik variant år 1997 på ett besök i Bosnien.

Annons

Halterneck

Meghan och Diana i halterneck

Du kanske kommer ihåg att Meghan var klädd i en vit klänning med halterneck i samband med mottagningen på hennes och Harrys bröllop? Även Diana gjorde succé i en liknande klänning år 1992, på en mottagning på Spencer House.

Blåa kappan

Meghan och Diana i blått

Diana och Meghan verkar ha haft samma förkärlek för blått. Diana strålade i en blå kappa när hon syntes på Glasgow Garden Festival år 1988. Meghan bar en liknande variant år 2018 när hon anlände till ett event för att lansera sin kokbok.

Annons

Rosa klänningen

Meghan Markle och Diana i rosa

Meghan var klädd i en rosa Carolina Herrera-klänning på en tillställning 2018, och prinsessan Diana bar en liknande variant från Catherine Walker år 1987.

Randiga kavajen

Meghan Markle och Diana i randigt

Prinsessan Diana bar en randig kavaj 1985, och även Meghan har synts i en randig variant när hon medverkat i tv-programmet Today show.

Annons

Vita klänningen

Meghan och Diana i vitt

Diana klädde sig gärna i vitt och det gör även Meghan. När Meghan och Harry åkte på turné i Australien bar hon en vit klänning från Karen Gee som liknade en Versace-klänning som Diana bar redan 1995.

Foto: TT

Källa: Marieclaire

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons