5 inspirerande inredningskonton att följa på Snapchat

Snapchat har seglat upp till att bli mångas förstahandsval när det kommer till sociala medier. Vi har samlat fem internationella inredningskonton som är värda att följa.
30 juli, 2016

Facebook och Instagram i all ära, men är det snabbt, oredigerat och personligt du söker är det Snapchat som gäller.

Vill du fylla din snapfeed med mer än bara skakiga filmer och skojiga ansiktsfilter – och samtidigt få inspiration – kanske de här internationella inredningskontona är något för dig.

LÄS OCKSÅ:

Snapchats nya funktion – så fixar du fyra filter samtidigt

Du följer oss väl på Snapchat?

Kim snapchattade hemliga samtalet mellan Kanye och Taylor – nu rasar Taylor!

1. Amy Stone – stone_amy

Amy Stone arbetar bland annat som creative director och hennes Instagram-feed är en dröm i sig. Nu sprider hon även tjusig inspiration på Snapchat och också där är hennes bilder näst intill ren perfektion.

amy-stone2

Foto Amy Stone

2. Orlando Soria – mrorlandosoria

Som creative director och bloggare lever och andas Orlando Soria inredning och han har ständigt nya projekt på gång. Hans snaps är ofta väldigt roliga och han har bland annat liverapporterat direkt från Ikea.

mrorlandosoria

Foto Orlando Soria

3. Rosie D’Argenzio – rosiedargenzio

Rosie D’Argenzio arbetar till vardags med just sociala medier och inredning. Följ henne och ta del av hennes vardagssnappar från resor, fotograferingar och livet på Manhattan.

rosiedargenzio

Foto Rosie D’Argenzio

4. Gray Malin – graymalin

Han är den amerikanska inredningsvärldens förstahandsval när det kommer till fotografer och Gray Malin snappar allt från fotojobb till sina resor världen över.

5. Jamie Beck – annstreetstudio

Jamie Beck är nästan lite av en ikon när det kommer till fotografi och hon har gjort kampanjer för så väl Chanel som Cartier. Hon är ofta på resande fot och är känd för att posta kvicka snaps.

annstreetstudio

Foto Jamie Beck

Källa My Domaine