5 inspirerande bilder från designern Valerie Aflalos sekelskifteslägenhet

5 inspirerande bilder från designern Valerie Aflalos sekelskifteslägenhet

En stor, ljus lägenhet med vackra detaljer mitt i Birkastan i Stockholm. Kika in i designern och bloggaren Valeries våning (som dessutom är till salu just nu!).
20 juni, 2016

Precis som hennes egen design speglar Valerie Aflalos inredningsstil såväl trend som detaljkännedom. Via Notar, som just nu säljer lägenheten, har vi möjlighet att titta in i våningen på Karlbergsvägen i Stockholm.

Antal rum och kvm: 4 rok, 109 kvm
Mäklare och mäklarfirma: My Engblom von Strauss, Notar
Utgångspris: 9 495 000 kr

LÄS OCKSÅ: Designern Carin Wester säljer sin sekelskifteslägenhet – se drömboendet här

1. Fasaden

Fasaden är oerhört vacker och passar perfekt in i området Birkastan, även kallat ”Lilla Paris”. Här finns ståtliga byggnader, pittoreska trädgårdar och romantiska caféer.

2. Allrummet

Vi möts av ett mycket ljust allrum som i detta fall används som både vardagsrum och matsal. Vi älskar det utbuktande fönsterpartiet som skänker rummet en annorlunda rymd.

3. Allrummet från en annan vy

Till vänster ligger det stora sovrummet med härlig grönska strax utanför. Den klassiska, vitlaserade fiskbensparketten gör sig utmärkt till de ljusgråa väggarna.

LÄS OCKSÅ: 5 tjusiga Hemnet-lägenheter som går i gråskala

4. Sovrummet

I det avlånga sovrummet finns många inredningsmöjligheter. Garderoberna som löper längs ena väggen sväljer en hel del förvaring och är ett smart sätt att skapa mer yta på.

5. Köket

I köket har man valt att inreda med vitt kakel, mullvadsgråa luckor och detaljer i mässing. Det fungerar alldeles utmärkt till den rostfria spisen som vi suktar efter just nu…