Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

4 magiska adventskalendrar för dig som älskar Harry Potter

26 sep, 2019 
AvSara Lund
Adventskalender Harry Potter
Julen är magisk som den är, men varför inte göra den ännu mer förtrollande med en Harry Potter-adventskalender? Vi vet var du hittar dem!
Annons

Nu för tiden finns det adventskalendrar med det mesta – både med skönhet, smink, prosecco, sexleksaker och chokladbitar. Men vet ni? Det finns något ännu bättre än så. Något mer magiskt. Det finns nämligen Harry Potter-adventskalendrar för alla mugglare där ute.

Oavsett om du vill ha nagellack som är döpt efter Hufflepuff eller om du vill bli överraskad med små vinylfigurer från Harry Potters magiska värld bakom varje lucka, så finns det något för dig.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Scrolla ner och klicka hem en förtrollande bra adventskalender som kommer göra din jul magisk (bokstavligen talat!).

Här kan du köpa årets Harry Potter-adventskalendrar:

1. Harry Potter-kalender med vinylfigurer

Adventskalender med harry Potter

Bakom varje lucka gömmer sig en liten vinylfigur från Harry Potters magiska värld. När julafton väl är kommen kommer du ha en hel Harry Potter-värld i form av bland annat Ron, Hermione, Harry och flera andra trollkarlar.

Annons

Kalendern går att köpa redan nu och kostar 695 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Harry Potter-kalender från Lego

Harry potter legokalender

Vem är för gammal för Lego? Inte vi! Den här kalendern gör väntan på jul lite mer uthärdig (och magisk!) då det gömmer sig överraskningar bakom varje lucka.

Kalendern går att köpa redan nu och kostar 349 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Harry Potter-inspirerad skönhetskalender

Harry Potter adventskalender med skönhet

En adventskalender för dig som älskar Harry Potter och beauty. Här får du 24 överraskningar med allt från nagellack till handkrämer – där alla produkter självklart är döpta till namn som Hufflepuff, Gryffindor och Hogwarts.

Annons

Kalendern säljs på brittiska Boots.com och släpps online under oktober. Vi håller såklart tummarna att den går att beställa även till Sverige!

4. Harry Potter-kalender för fantasten

Adventskalender Harry Potter hogwards

En adventskalender för dig som är en Harry Potter-fantast på djupet. Bakom varje lucka gömmer sig Harry Potter-prylar – allt från anteckningsblock till spelkort och pennor.

Kalendern släpps snart på Zavvi.com och kommer då gå att beställa till Sverige.

Läs mer:

Annons