Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

4 bra dramafilmer som släpps på Netflix i september

30 aug, 2020 
AvEmma Castman
Tycker du om spänning och drama? Då har du mycket att se fram emot i höst. Här är tips på fyra nya filmer som har premiär på Netflix i september.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen höst, äntligen tv-maraton! Passande nog har Netflix fyllt på sitt utbud med flera spännande titlar – både när det kommer till dokumentärer, långfilmer och serier.

Här listar vi fyra av de mest lovande nyheterna inom genren drama:

I’m thinking of ending things

I'm thinking of ending things på Netflix
I’m thinking of ending things är baserad på en novell av Iain Reid.

Handling: Amerikanskt mörkt drama med bland andra Jessie Buckley och David Thewlis. Berättelsen är baserad på en novell från 2016, skriven av Iain Reid. Filmen handlar om en ung kvinna som följer med sin nya pojkvän till hans föräldrars ensliga bondgård. Väl där kommer saker upp till ytan – och den unga kvinnan börjar ifrågasätta mer eller mindre allt.

Annons

Premiär: 4 september

Dödlig medicin

Handling: Spanskt kriminaldrama med bland andra Mario Casas, María Rodríguez Soto och Pol Monen. Filmen handlar Ángel som efter en olycka hamnat i rullstol. Ilskan och frustrationen gör att han bestämmer sig för att hämnas på de som svek honom. Särskilt kvinnan som försvann när han behövde henne som allra mest.

Premiär: 16 september

The devil all the time

The devil all the time på Netflix i september
I The devil all the time spelar Bill Skarsgård en av rollerna.

Handling: Amerikanskt kriminaldrama med bland andra Tom Holland, Robert Pattinson och Bill Skarsgård. Berättelsen är baserad på Donald Ray Pollocks roman med samma titel och utspelar sig på en bortglömd plats kallad Knockemstiff i Ohio – där det under ytan bubblar en storm av tro, våld och försoning.

Annons

Premiär: 16 september

Enola Holmes

Handling: Historiskt drama med bland andra Millie Bobby Brown, Helena Bonham Carter och Adeel Akhtar. Handlar om Sherlock Holmes vilda lillasyster Enola Holmes, en rebell som går sin egen väg. När deras mamma plötsligt försvinner prövas både hennes detektivkunskaper och den faktiska relationen till brodern.

Premiär: 23 september

Foto: Netflix

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i september 2020

Här är de 4 bästa nyheterna på HBO i september

SVT hösten 2020 – här är alla nya serier och program

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons