16 Håkan Hellström-citat som visar att du och din partner hör ihop

01 jun, 2017 
AvJoel Linde
Om du och din partner känner att ni skulle kunna sjunga dessa rader för varandra, då hör ni utan tvekan ihop!
Annons

Nu har den börjat, Håkansommaren. Den 27 maj rullade åskan in i Berlin och den 9 juni tar Håkan Hellström med den till Stockholms Stadion där han inleder Sverigedelen av sin turné, Rullande åska.

Håkan Hellström meddelade precis i början av turnén att han kommer ta en lång paus efter att den avslutas i Göteborg, den 29 juli, på Ullevi. Så vi får passa på att njuta ordentligt nu, för många är ändå ense om att ingen annan svensk artist sätter ord på kärleken och livet på ett lika träffande sätt som Håkan Hellström.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi har gått igenom alla Håkans låttexter för att samla ihop de rader som du och din partner kan samlas kring och riktigt gosa in er i, med vetskapen att ni är ämnade för varandra.

Du är snart där

Äntligen på väg

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Tro och tvivel

Gårdakvarnar och skit

Saknade te havs

Går vidare

Så länge du är med mig

Brinner in the shit

Kär i en ängel

En vän med en bil

Klubbland

Du kan gå din egen väg

Det kommer aldrig vara över för mig

Det är så jag säger det

Bara dårar rusar in

Annons