Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

15 typer av killar du kommer bli kär i ditt liv

08 jun, 2016 
AvJoel Linde
Vi går genom livet och söker efter oss själva – och någon annan. Här är 15 typer av killar du förmodligen har – eller kommer att bli kär i, någon gång i livet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

15 typer av killar du kommer bli kär i i ditt liv

1. Din kompis bror

Vissa vänner vill du hänga med för att de är roliga, andra för att de delar dina intressen, och några vänner är riktigt bra på att ha snygga storebröder som du kan bli galet kär i.

2. Den fiktiva karaktären

Han fanns i noveller, smöriga såpor eller de lite mer coola dramaserierna som vi började förstå i tonåren. Han var perfekt på alla sätt, och om han bara fanns på riktigt hade ni varit världens i särklass bästa par.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Jax Teller i Sons of Anarchy.
Många fick upp ögonen för Jax Teller i Sons of Anarchy.

3. Baristan…

eller bartendern, eller kassören, eller servitören… Oavsett var han jobbar är han en dröm, och du ser honom överallt, åtminstone nu när du har lagt om hela din dagsrutt för att göra det.

Annons

4. Motsatsen

Han var skejtare och du sjöng i kören. Behöver vi säga något mer?

5. Din pojkväns kompis

Alltså du vill ju inte vara med honom på riktigt, men i ett annat universum, om du inte var med din nuvarande pojkvän, så skulle en kunna tänka sig att din pojkväns kompis var sjukt snygg, rolig, omtänksam och typ bäst.

6. Din kompis pojkvän

Om du påstår att du inte har förställt dig hur det skulle vara att dejta din kompis pojkvän så är du antingen en lögnare, eller också har dina vänner dålig smak.

7. En avlägsen syssling eller fyrmänning

Du vill självklart inte vara med honom på riktigt, men det är inte som att du kommer lämna släktmiddagen innan du har sagt hejdå med en ordentlig kram och bekräftat att han luktar precis lika gott som när ni sist sågs för fem år sedan.

8. En ”Bad boy”

Tidernas största klyscha, men inte desto mindre sann. Men det spelar ingen roll, för hans hår är så konstnärligt oborstat att du inte kunde bry dig mindre om att folk skriker ”stereotyp”.

Annons

9. Den auktoritära

Den här killen är med största sannolikhet äldre och utstrålar starka ”jag bestämmer”-vibbar. Han kanske är professor på ditt universitet eller någon mellanchef på jobbet, och det är just hans maktposition som gör att du bara måste ha honom. Men av samma anledning kommer det aldrig hända.

10. ”I nästa liv”-killen

När du är upptagen är han singel, och när du är ledig är han låst. Och när er civilstatus för en gångs skull tajmar en sommar får han ett coolt jobb i Barcelona.

11. Kollegan

I ett års tid gick du omvägen till den bortre toaletten innan du en dag hittade det perfekta läget att prata med ”Johan på ekonomi”. Då upptäckte du dock att han var sjukt tråkig, men fortfarande hälsosam att titta på, och dina ögon behöver faktiskt några avbrott från skärmen då och då.

12. Äventyraren

Han du blev tok-kär i när du pluggade ett halvår i Australien/när han pluggade en termin i din hemstad. Härliga brytningar har något ändå…

Annons

13. Han som inte fattar din kärlek

Det spelar ingen roll vad du gör, för den här killen kommer aldrig riktigt gilla dig på det sättet. Inte för att du inte är bra nog, men du är bara inte hans typ. Och det är väl ok, för förälskelser behöver inte vara besvarade för att vara riktiga.

14. Han som ”bara är en kompis”

Okej, något har hänt med Viktor mellan förra året och nu, för det verkar som att han är… typ längre, eller? Nej men alltså allt är lugnt, ni är bara kompisar. Allt är chill, precis som förut.

15. Han du såg en gång

Alltså kommer du ihåg honom!? Tre år sen, på tunnelbanan. Han satt mittemot dig i svarta jeans, vit t-shirt och läderjacka och han hade snott sitt hår från en Disney-prins. Ni pratade aldrig eller så, men ni hade definitivt en connection!

Mer om dejting och relationer från ELLE:

8 bisarra beteenden som (tydligen) är helt normala på Tinder

11 tecken på att din partner älskar dig – på riktigt

Här är dejtingtjänsten där det är insidan (av din kyl) som räknas

Texten är inspirerad av Angela Vitello på Cosmopolitan.

Annons