Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

14 tech-klappar som passar alla

02 dec, 2022 
AvLouise Lundberg
13 tech-klappar som passar alla, julklappstips
Vad sägs om ett par hörlurar som ser ut som smycken, en ring som mäter din temperatur eller ett växthus som får plats på diskbänken? Tech-experten Louise Lundberg tipsar om 14 julklappar att lägga under granen.
Annons
Möt ELLEs nya profil Louise LundbergBrand logo
Möt ELLEs nya profil Louise Lundberg

Att hitta den perfekta julklappen kan vara svårt, och att inte tänka i samma banor som tidigare år tycks vara ännu svårare. Så varför inte rikta blicka mot tekniken? De senaste åren har allt fler digitala innovationer fått ta plats och en techig present passar alla. Oavsett om du är ute efter en present till en vän, partner eller dig själv — här har vi samlat något för alla.

Hörlurar för maxat och lyxigt ljud

Vare sig du lyssnar på podcast, musik eller film kommer ditt ljud alltid vara på display, så varför inte visa upp något riktigt snyggt?

Annons
Hörlurar för maxat och lyxigt ljud, julklappstips

Pärlörhängen som hörlurar

Nova Earring Headphones är en ny innovation från Tyskland — hörlurar som ser ut som pärlörhängen. Tack vare deras Directional Sound-teknik kan du lyssna på musik utan att faktiskt ha något i hörselgången.

Hörlurar för en musikupplevelse

Apple Airpods Max för den som vill uppslukas av musiken. Over-ear-hörlurar med stilren design och kvalitativt ljud som finns i fem olika färger.

Snygg ljudinredning

Marshall Acton III bluetooth-högtalare är diskret och gör sig snygg på hyllan. Finns i tre olika färger.

Annons

Julklapp för återhämtning

Ledordet för 2023 är återhämtning. Ge bort teknikprylar som påminner oss om att varva ner och lyssna på kroppen.

Julklappstips tech, återhämtning

Teknik för att minska stress

Fitbit Luxe är en diskret smarttracker med fokus på stresshantering och mindfulness. Kan även mäta sömn och aktivitet för en övergripande analys av din hälsa.

Maxa sömnen

Infraröd terapi blev snabbt populärt och något många förlitar sig på för att ta hand om sin kropp. Nu kan du ta med den infraröda bastun in till sovrummet med Heat Infrared Sauna Blanket.

Annons

Smycke som mäter måendet

Ouraring hjälper dig att hålla koll på ditt välmående. Med hjälp av en digital ring som mäter hjärtfrekvens, temperatur och sömn. Går även att koppa ihop med Natural Cycles för att uppta din basaltemperatur.

Stilrena fodral till telefonen

Ta hand om din teknik samtidigt som du adderar en riktigt snygg accessoar.

stilrena fodral till telefonen julklappstips

Tunt mobilskal

Addera lite färg i vinter genom att klä upp telefonen. Det här är ett tunt skal som låter dig behålla känslan av din telefon. Kombinera med ett skärmskydd för att hålla sprickor borta från Nudient Thin Case Prints.

Annons

Datafodral med inbygd musplatta

Bounir Working From Home är ett mjukt datorfodral med inbyggd musplatta, perfekt för att jobba hemifrån eller på café. Du får plats med både dator, laddare och hårddisk.

Fodral till Airpods

Ta aldrig fel hörlurar igen! Ett lyxigt fodral i handgjort italienskt läder från The Case Factory AirPods Pro fodral.

Teknik till skönhetsälskaren

teknik skönhet julklappstips

Hårstyling

Dyson Airwrap är det hypade hårverktyget med teknik baserad på en jetmotor. Nu har den kommit i en ny skepnad i färgerna Vinca Blue och Rosé.

Annons

Till ansiktet

Det ultimata ansiktsverktyget som kan göra nästan allt stavas Therabody Theraface. Står för rengöring, ansiktsmassage, ljusterapi, mikroströmmar och kryoterapi.

Julklapp till den som har allt

tech-julklappar till den som har allt

Från mobil till printad bild

Spara ner alla dina fotominnen med en trådlös smartphone-skrivare. Med Fuji Instax printer skriver du enkelt ut fysiska bilder direkt från mobilen.

Kontroll över ljuset

En perfekt julklapp till den som vill koppla upp, automatisera och styra alla hemmets lampor direkt i telefon. Med Philips Hue Smart belysning kan man även synkronisera ljuset med både filmer och musik för att ta upplevelsen till en ny nivå.

Annons

Hemmaodlaren

Odla tomater och örter på diskbänken med hjälp av en inomhusträdgård. Både självvattnar och förser med tillräckligt ljus från Click and Grow Smart Garden.

Bästa julklapparna för varje stjärntecken (ELLE)Brand logo
Bästa julklapparna för varje stjärntecken (ELLE)
Annons