Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

14 skådisar som hade sjukt bra kemi i tv-serier

04 jun, 2021 
AvMalin Ny
David Duchovny och Gillian Anderson i Arkiv X, och Daisy Edgar-Jones och Paul Mescal i Normal People. Här är skådisarna med oemotståndlig kemi!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 av de bästa high school-filmerna genom tidernaBrand logo
7 av de bästa high school-filmerna genom tiderna

En film eller serie blir automatiskt bättre när skådisarna i den har riktigt bra kemi. Vad vore egentligen Arkiv X utan David Duchovny och Gillian Andersons nära relation, eller John Krasinski och Jenna Fischers uppenbara kemi i The Office?

Här är skådisarna som hade extremt bra kemi i kända tv-serier!

Sandra Oh och Jodie Comer i Killing Eve

killing eve

Det är inte många sekunder de syns tillsammans i serien, men när de väl gör det är spänningen nästan elektrisk.

Annons

David Duchovny och Gillian Anderson i arkiv x

arkiv x

Kultserien Arkiv X hade troligtvis inte blivit så populär om det inte vore för Mulder och Scullys relation i serien, det vill säga David Duchovny och Gillian Anderson. Det trots att de inte ens är ett kärlekspar, imponerande!

Daisy Edgar-Jones och Paul Mescal i Normal People

normal people

Kärlek kan ofta porträtteras på ett smörigt sätt i tv-serier men så är inte fallet i Normal People mellan skådisarna Daisy Edgar-Jones och Paul Mescals karaktärer. De tittar på varandra på ett sätt som gör att man tror att de är kära på riktigt utan att för den skull behöva ta fram skämskudden.

Annons

John Krasinski and Jenna Fischer i The Office

the office

Alla som har sett den amerikanska versionen av The Office kan inte undgå den utmärkta kemin mellan skådisarna John Krasinski och Jenna Fischer, eller Jim och Pam, och avsnittet när de gifter sig är ett av seriens mest populära.

Asa Butterfield och Emma Mackey i Sex Education

sex education

Deras relation är söt och lite tafatt och man hoppas innerligt på att den ska fungera även om det kanske inte är den bästa idén för de båda.

Annons

James Lafferty och Bethany Joy Lenz i One Tree Hill

one tree hill

Relationen mellan James Lafferty och Bethany Joy Lenz i One Tree Hill, det vill säga mellan karaktärerna Nathan och Haley, kändes alltid naturliga och särskilt i de senare säsongerna. Bara det faktumet att de höll i hela nio säsonger är uppfriskande när det gäller just genren tv-serier.

Aubrey Plaza och Chris Pratt i Parks and Recreation

parks and recreation

Det tog ett tag innan de blev ett par, men som tittare var det många som hoppades på relationen mellan April och Andy, det vill säga Aubrey Plaza och Chris Pratts karaktärer i Parks and Recreation. De lyckades med konststycket att få en relation att kännas både realistisk och romantisk och kemin dem emellan var alltid fantastisk.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons