14 saker du (troligtvis) inte visste om filmen Bridesmaids – nu älskar vi den ännu mer!

Visst är det så att en film blir ännu bättre om det kommer fram intressanta bakgrundshistorier? Vi har fiskat upp hela 14 behind the scenes-fakta om vår absoluta favoritkomedi!
03 maj, 2017

14 saker du (troligtvis) inte visste om filmen Bridesmaids:

1. Producenten Judd Apatow lät skådespelarna improvisera med repliker och händelser i två veckor innan de började spela in på riktigt – och flera av dessa scener är faktiskt med i filmen!

Via: telegraph

2. Tyckte du precis som vi att Melissa McCarthy fullständigt krossade det när hennes karaktär skulle ragga upp Jon på flygplanet? Inte så konstigt, Ben Falcone och Melissa McCarthy är nämligen gifta i verkligheten!

Via: the mirror

LÄS ÄVEN: 7 TIPS FÖR DIG SOM INTE ÄLSKAR RINGEN DIN PARTNER HAR FRIAT MED

3. Kommer du ihåg Annies knäppa rumskompisar? Rebel Wilson och Matt Lucas blev faktiskt rumskompisar efter att de hade filmat ihop! Deras grannar brukade klaga på att de sjöng för högt.

Via: youtube

4. Chris O’Dowds karaktär skulle egentligen vara amerikan och han övade till och med ihop med en talpedagog för att få till det perfekta uttalet. Kristen Wiig blev dock så förälskad i hans irländska uttal att hon lät det vara med i filmen istället.

5. Melissa McCarthy sa att scenen där hon blir utsatt för matförgiftning var den absolut värsta att filma eftersom ”spyan” var gjord av havregryn och karamellfärg.

Via: eonline

6. Även om det var den värsta sa hon också att hon aldrig haft så kul under en inspelning tidigare.

LÄS ÄVEN: KAKAN: SNÄLLA, GÅ OCH SE DEN HÄR FILMEN PÅ BIO

7. Många tycker att scenen med matförgiftning är filmens bästa, men egentligen skulle den inte ens vara med! Judd Apatow ville ha en vildare komedi så Kristen Wiig skrev scenen precis innan de filmade den!

8. Hela scenen där Helen försöker ta över Annies tal till Lillian var improviserat! Tydligen tog scenen en evighet att filma eftersom Kristen skrattade hela tiden.

Via: quotesgram

9. Paul Rudd provfilmade för en roll där han skulle dejta Annie en kort period. Den klipptes bort i biofilmen men finns med på DVD:n!

Via: wikipedia

10. Jon Hamm ville inte vara med i filmens eftertexter då han trodde att folk skulle få för sig att filmen var mer allvarlig om de såg hans namn.

Via: avclub

11. Regissören och Kristen bestämde att Annie skulle ha på sig sin bh när hon hade sex med Ted men inte när hon hade sex med Nathan. Det skulle visa på att hon vågade vara mer känslomässigt och fysiskt öppen med Nathan än med Ted.

Via: fanpop

12. Tanken var att det skulle bli en möhippa i Las Vegas men Judd Apatow var rätt för att det skulle vara för likt filmen Baksmällan. Kristen skrev då scenen där Annie får ett utbrott på flygplanet som hindrar dem från att nå slutdestinationen.

Via: btchflcks

13. Maya Rudolph var gravid med sitt tredje barn under filmningen så personalen var tvungna att göra om hennes garderob under tiden som hennes mage blev större och större.

14. Huset där de hade bridal shower (en amerikansk företeelse, ungefär som en lugn möhippa) filmades i samma hus som de spelade in Scary Movie 2!

Via: sandonhall

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: