Artikeln innehåller reklamlänkar

14 saker du alltid bör ha i din handväska

14 saker du alltid bör ha i din handväska

Bångstyrigt hår och plötslig mens? Med rätt prylar i din handväska kan du lösa de mest retfulla situationerna. Här är 14 saker som alla borde placera i sin väska för en mer lätthanterlig vardag.
08 januari, 2019

Det är svårt att alltid vara förutseende och beredd på det som dagen har att erbjuda. Till exempel svårkontrollerat hår, oväntad menstruation eller plötsliga middagsbjudningar. Men med planering och struktur går det att klara av det mesta.

Här är tips på praktiska prylar som räddar dig i vardagen:

1. Håraccessoar från Corinne

Gör ditt okontrollerade hår mer kontrollerat med hjälp av en snygg hårkam. Den här är gjord i 100 procent läder. Läs mer och köp här. (länk till butik)

2. Hörlurar från Happy Plugs

Med ett par hörlurar i väskan kan du stäng ute irriterande ljud och lyssna på musik när inspirationen tryter. De här i guld har inbyggd mikrofon – och är väldigt snygga. Läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Nyckelring från Filippa K

Undvik borttappade nycklar genom att placera dem i en praktisk nyckelring. Den här varianten finns i flera olika färger och är tillverkad i läder. Läs mer och köp här. (länk till butik)

4. Ekologiska tamponger från Renée Voltaire

Allt går inte alltid att kontrollera – och mens är ett sådant exempel. Är du själv inte i behov av tamponger finns det garanterat någon i din närhet som är det. Läs mer och köp här. (länk till Apoteket)

5. Fickspegel från Mac Cosmetics

Bättra på sminket eller få bort irriterande smuts i ögat? Med en liten fickspegel i väskan kan du lösa många problematiska situationer. Läs mer och köp här. (länk till butik)

6. Sminkväska från Gant

Undvik smuts i väskan genom att placera dina sminkprodukter i en mindre necessär. Den här är gjord i bomull och har detaljer i skin. Läs mer och köp här. (länk till butik)

7. Läppglans från Clarins

Undvik fnasiga läppar och pigga upp ditt trötta ansikte med lite glans. Det här läppglanset från Clarins förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Solglasögon från Gucci

Dölj dina trötta ögon eller addera mer glamour till din outfit. De här solglasögonen från Gucci finns i tre olika färger. Läs mer och köp här. (länk till butik)

9. Trosor från By Malina

Oväntad bortamatch eller bara i behov av en uppfräschning? Det är alltid en bra idé att ha ett par extra trosor i väskan. De här säljs i set om tre. Läs mer och köp här. (länk till butik)

10. Hårborste från Kent Brushes

Få bukt på bångstyriga hårtovor genom att alltid ha en praktiskt hårborste i väskan. Den här är i resestorlek och passar alla hårtyper. Läs mer och köp här. (länk till butik)

11. Deodorant från Biotherm

Bjuden på en spontan middagsbjudning men känner dig i behov av en uppfräschning innan du äntrar det dukade bordet? Att alltid ha en deodorant nära till hands förenklar så mycket. Läs mer och köp här. (länk till butik)

12. Våtservetter från H&M

Smuts i ansiktet eller kladdiga barn? De här våtservetterna luktar fräscht av persika och passar till både ansikte och händer. Läs mer och köp här. (länk till butik)

13. Handkräm från Naturally European

Att ha handkräm i väskan är alltid bra. Funkar mot torra händer samtidigt som krämen ger i från sig en härlig doft på huden. De här i ministorlek säljs i set om tre och doftar ros, ingefära och lime samt verbena. Läs mer och köp här. (länk till butik)

14. Powerbank från Clas Ohlson

Slipp problemet med en urladdad mobiltelefon genom att alltid ha en powerbank i väskan. Den här ska räcka till mer än en full mobilladdning och passar till smartphones och andra enheter med USB-laddning. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Foto: IBL 

Läs mer:

De här fyra sakerna har Kate Middleton alltid i handväskan

Golden Globe 2019: Här är 32 looks från röda mattan

Knepen som gör att din handväska alltid känns ren