13 säkra tecken på att du har en crush på någon

13 säkra tecken på att du har en crush på någon

Vi säger som Beyoncé – en sann förälskelse gör en verkligen Crazy In Love. Känner du igen de här sakerna har du en crush på någon.
10 oktober, 2015

Alla kan väl känna igen sig i de tydliga tecken av en förälskelse; allt känns lite ljusare, lite roligare och lite finare! I dessa härliga tider kan man utveckla några smått hysteriska och neurotiska egenskaper. Men, vad gör det? Det finns ingen mer härlig känsla än att vara förälskad.

13 tydliga tecken på att du är kär i och har en crash på någon

1. Du håller i mobilen konstant! Hen kan ju messa, snapa, skriva på Facebook-chatten eller ringa NÄR som helst. Man måste vara redo.

2. Du blir galen så fort mobilen plingar. Det obeskrivliga pirret i magen. ”Är det hen som skrivit?” är din direkta tanke.

Oprah Winfrey i extas gif

Oprah i extas!

3. Du har precis genomgått projekt: Stalking 2.0. Ja, precis som alla andra människor på planeten, genomgår man en vis stalking-period i början. Det är väldigt läskigt, men framförallt spännande.

4. Du tar en paus från dejtingappar och internetdejting. ”Hen är ju den rätta, varför skulle jag behöva fortsätta nu?” är en vanlig tanke när en crush tar sig form.

5. Du har svårt att ta dig igenom ett tjugominuters-avsnitt av din favoritserie. Du undrar konstant när din crush ska svara på ditt sms och kan inte på något sätt koncentrera dig.

kvinna som är kär gif

Smälter av förälskelse!

6. Din första tanke på morgonen är ”Har hen skrivit?”. Av ren automatik haffar du mobilen för att kolla. Oftast ekar skärmen tomt (inte så konstigt då du vaknar alldeles för tidigt i hopp om nya sms).

7. Du blir angelägen om att börja träna. Ny crush, nya livsmål – dags att börja ta tag i livet! Träning, nyttig mat och spännande utmaningar står på livslistan.

8. Du får ingenting gjort på jobbet. Återigen, koncentrationsnivån är på noll och dina kollegor undrar varför du plötsligt är på så bra humör.

Kan du inte sluta tänka på din crush? gif

Kan du inte sluta tänka på din crush?

9. Du blir kaxigt självsäker! Att bli förälskad är som en superkraft, vilket gör dig självsäker på ett sätt du aldrig kunnat tro. Saker du vanligtvis är nervös för eller bryr dig mycket tar du med en rejäl klackspark.

10. Du drömmer om din crush. Antagligen på ett väldigt romantiskt och nästintill overkligt sätt (okej, alla drömmer är overkliga men ändå). I detta stadie har du full möjligt att projicera allt på din crush och i dina drömmar är hen PERFEKT.

11. Dina vänner märker att något är annorlunda. Med tanke på att du sitter fastklistrad vid mobilen konstant undrar dina vänner vad som händer. Du rodnar också så fort de kommenterar hur mycket du ler när en snap eller sms trillar in på mobilen.

Blir du generad när du är med din crush? gif

Blir du generad när du är med din crush?

12. Du blir sjukt otålig. Du blir galen så fort din crush börjar spela ett spel och ska ta en timme på sig att svara. Vad är det som är så svårt? SVARA BARA!

13. Du ser till att alltid vara välklädd. Oavsett om du bara ska till Coop ser du till vara skitsnygg. Visst, oddsen är små att du springer på hen men jordlivet kan verkligen överraska. Bäst att vara förberedd!

Bildkälla All Over Press, Giphy

Relaterad läsning från ELLE:

19 saker singlar är trötta på att höra >

20 tecken på att du är en Tinder-missbrukare >