11 coola kvinnor som dejtat Brad Pitt sedan 80-talet

11 coola kvinnor som dejtat Brad Pitt sedan 80-talet

Angelina Jolie har ansökt om skilsmässa från Brad Pitt efter 12 år tillsammans. Här är en tidslinje över andra power-kvinnor som dejtat Brad Pitt sedan hans genombrott på 80-talet.
27 september, 2016

Brad Pitt och Jennifer Aniston skilde sig 2005, efter att ha dejtat och varit gifta i totalt sex år. Sedan dess Brad Pitt hållit ihop med Angelina Jolie, men den 19 september ansökte hon om skilsmässa.

Men dessa två Hollywoodstjärnor är inte de enda Brad Pitt har dejtat genom åren. Här är en tidslinje över hans uppmärksammade förhållanden så långt tillbaka som till 80-talet.

1984-1988, Sinitta

Den USA-födda brittiska popsångerskan Sinitta Malone hade stora hits på 80-talet med med bland annat Toy boy och So macho. I den sistnämnda sjunger hon bland annat att hennes man måste ha ”big blue eyes” och vara ”big and strong”…

 

1986-1987, Robin Givens

Som ni kan se på datumen verkar förhållandet med Sinitta inte ha varit helt över när Brad började träffa skådespelaren och modellen Robin Givens. Hon var vid tillfället gift med boxaren Mike Tyson. Vilken röra… Här är en bild på Robin och Brad tillsammans.

 

1989, Christina Applegate

Hollywoodstjärnan som vid tillfället var mest känd från klassikern ”Våra värsta år” (Married… with children) var förmodligen det större namnet när hon tog med sig Brad Pitt på MTV Movie Awards. Där lämnade hon honom dock för en annan och deras fling blev aldrig långvarig.

 

1989, Jill Schoelen

Samma år som Applegate brädade Brad träffade han Jill Schoelen när de spelade in skräckfilmen Cutting Class tillsammans. Han friade och de var förlovade i tre månader innan hon lämnade honom för en regissör. Brad hade det tufft i slutet på 80-talet.

 

1989, E.G. Daily

Skam den som ger sig. Samma år träffade Brad Pitt popstjärnan E.G. (Elizabeth) Daily som gjort många röster till animerade filmer och även en legendariska låter Smelly cat som Pheobe sjunger i tv-serien ”Vänner”. Men inte heller deras förhållande höll särskilt länge.

1989-1993, Juliette Lewis

Fortfarande 1989, 27-årige Brad spelar in filmen Too young to die? tillsammans med den då 17-åriga Juliette Lewis. De höll ihop i fyra år.

”Jag var i gymnasieålder och det var ett underbart, hjärtligt förhållande med en rolig, smart kille. Sen tog det slut och han gick vidare och blev otroligt känd”, sa hon om deras förhållande i en intervju för några år sedan.

 

1992, Geena Davis

En vän till Brad har sagt att han och Geena dejtade i hemlighet efter att de träffats under inspelningen av kultfilmen Thelma och Louise.

 

1994, Thandie Newton

Brad och Thandie träffades när de spelade in filmen En vampyrs bekännelser (Interview with the vampire) men dejtade inte särskilt länge. De ska dock fortfarande vara vänner.

 

1994-1997, Gwyneth Paltrow

Ett av Brads längre förhållanden som även ledde till förlovning. De två stjärnorna träffades när de spelade in filmen Se7en och två år senare, 1996, förlovade de sig. Brad pratade om Gwyneth som ”sitt livs kärlek” och ”sin ängel” under sitt Golden Globe-tal, men förhållandet tog ändå slut.

”Jag föll definitivt för honom. Han var så snygg och rar. Jag menar, han var Brad Pitt! Min pappa var förkrossad (när vi gjorde slut)”, sa hon i en intervju förra året.

 

1998-2004, Jennifer Aniston

Jennifer och Brad parades faktiskt ihop på blind date av sina agenter, även om man kan anta att de kände till varandra ganska bra vid det tillfället. Det var uppenbarligen en bra match och 2001 höll de ett påkostat bröllop i Malibu i Los Angeles. Tre år senare började Brad spela in filmen Mr & Mrs Smith tillsammans med Angelina Jolie och snart var Braniston historia.

 

2004-2016, Angelina Jolie

Den officiella versionen är att ingenting hände mellan Angelina och Brad när de spelade in (b-rullen) Mr & Mrs Smith, men Brad har senare sagt att det var under inspelningen som de blev kära i varandra. De var tillsammans in 12 år och har nu sex (!) barn tillsammans. Den 19 september 2016 ansökte Angelina Jolie om skilsmässa från Brad och ansöker enligt uppgifter även om vårdnaden om barnen.

Artikel via Elle UK. Foto IBL/AOP.