10 tecken på att din bästa vän är din själsfrände

10 tecken på att din bästa vän är din själsfrände

Ditt livs kärlek behöver inte nödvändigtvis vara en partner – det kan faktiskt vara din bästis.
15 juli, 2016

Ens bästa vän är oftast den person man litar på mest i hela världen. Den person man kan berätta allt för, man vågar allt med och – framförallt – har roligast med.

Har du hittat din själsfrände i din bästa vän? Se här:

1. Ni kan hänga i flera timmar utan att göra ett skit – men det är också den du har som allra roligast med ute på klubben. Ni har alltid roligt oavsett.

2. Du får ett ärligt svar när du frågar ”Kan jag skriva det här?”. Är din selfie ful, skriver du för mycket till ditt ragg eller vad som helst – din bästis säger sanningen i kris.

bästa vänner gif

Bästa vänner!

3. Ni tävlar inte om killar. Din bästis är din ultimata wingwoman – och har koll på precis din killtyp.

4. Du döms inte utifrån dina tidigare misstag. Den gången du blev på tok för full, när du spydde på killen du gillar, när du snackar skit om en kompis som råkar stå bredvid dig – din bästis står alltid bakom dig! Hen kommer inte döma dig, men vara ärlig och säga till – men utan att få dig att skämmas.

bästa vän som en syster gif

Är din bästa kompis som en syster för dig?

5. När någon blir upprörd över den andra är ni ärliga och talar ut. Bra kommunikationen är nyckeln till allt! När din bästa vän gör något du blir arg över, kan ni båda lugnt och tryggt ha en öppen konversation om det.

6. Ni hör av er till varandra lika mycket. Det är real friendship när du kan skicka tio långa noveller över sms och du vet att du kommer få tillbaka minst samma mängd – ibland det dubbla.

skrattar mycket med sin bästa kompis

Är du glad och skrattar mycket när du är med din vän?

7. Du kan berätta vad du faktiskt tycker om personen hen dejtar. I vanliga fall är det inte riktigt accepterat att säga att man inte gillar personen en kompis dejtar – men din bästis och du, ni vet att ni säger sanningen för att ni verkligen bryr er.

8. Ni skrattar högt och stör alla när ni är bland människor – men ni bryr er inte. Ni kan inte sluta skratta, ni har så jäkla roligt tillsammans. Folk stirrar alltid på er – men skit samma, tänker ni.

9. Ni vet PRECIS hur ni gör den andra glad! Det kan vara att bjuda på den andras favoriträtt eller bara köpa ett sexpack-öl – ni är alltid där för varandra.

10. Ni har roligt tillsammans även när ni inte har roligt. Ni kanske pratar om era djupaste och tuffaste problem eller så hittar ni i ett varsitt hörn och scrollar Instagram – oavsett vad har ni alltid roligt. Ni får ju vara med varandra!

Mer om vänskap från ELLE:

Därför är din taskigaste kompis oftast även din bästa vän

Har det tagit slut med din bästa vän? 5 tips på hur du går vidare

12 tecken på att du är lite för tight med din BFF på jobbet!