10 kändisar som aldrig åldras!

10 kändisar som aldrig åldras!

01 augusti, 2015

Det finns mycket skvaller, myter och åsikter om Hollywoodstjärnors åldrande och skönhetsrutiner.

Handlar det om ytterst dyrbara skönhetshemligheter, enkla vardagliga knep som hälsosam livstil eller bara ren tur?  Vi har samlat våra 10 favoritkändisar som bokstavligen knappt åldrats. Oavsett knep, dessa är alla vackra kvinnor vi alla skulle delat gener med.

Klicka på bildspelet nedan för att se deras anmärkningsvärda före och efter bilder. Kan du se skillnaden?

LÄS ÄVEN!

Från rebell till helgon – Angelina Jolie 40 år! >

Naomi Campbell glänser i ny underklädeskampanj för La Perla!

Helt ärligt, miss J.Lo är hundra gånger snyggare idag. Vi vet inte vad hon gjort, men vi trånar efter hennes hemlighet.

"Alla är så anti att åldras, men jag vill inte se yngre ut än jag är" sa Christy tidigare i år till ELLE. Vi gillar hennes ödmjuka inställning, men är man supermodeller så är man.

Wow - hennes hy lyser mer idag än hennes unga dagar i Friends-gänget. Själv påstår skådespelerskan att det beror på att hon INTE gjort några plastikoperationer.

Ett lysande(!) exempel på en fantastiska åldring. Som den starka och tuffa tjej Angelina är, tränar hon dagligen hårt med kickboxning och styrketräning.

Vad är egentligen hemligheten bakom 90-talets supermodeller?

Stilikonen och skådespelaren är en känd förespråkare för hälsosam livstil. Hon äter veganskt och glutenfritt

I över 20 är har Naomi Campbell varit världens största catwalk-diva. Och det är hon än idag. Ingen har den kroppskontroll som hon har.

Har ni sett en finare porslin lysande hy? Enligt skådespelerskan själv kan hennes dagliga rutin sen 23år ålder hjälp: solskyddsfaktor och ansiktsolja varje morgon!

Om man bortser från axelvaddarna och det hårspray-invaderade håret, ser Iman exakt likadana ut idag som då. Men, enligt henne har hon sina gener att tacka. År 2011 sa hon: "Min pappa är 80 år men ser ut som 40 år". Det är bara att gratulera till supergenerna.

Foto via ELLE.com, Stella Pictures