Uppgift: Nicki Minaj har blivit mamma

01 okt, 2020 
AvJessica Rådne
I fjol la rapparen Nicki Minaj karriären på hyllan för att satsa på att bilda familj, en dröm som nu har gått i uppfyllelse. På onsdagen föddes hennes första lilla bebis.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisar som är 160 cm eller kortareBrand logo
10 kändisar som är 160 cm eller kortare

Det är amerikanska People och TMZ som uppger att rapparen Nicki Minaj, 37, har fått tillökning. Nyheten om att hon var gravid släppte stjärnan själv i somras när hon postade en bild på sin växande mage på Instagram.

Visa det här inlägget på Instagram

#Preggers 💛

Ett inlägg delat av Barbie (@nickiminaj)

Gifte sig med tonårskärlek

Pappan till barnet är Nickis make Kenneth Petty. De har känt varandra sedan tonåren och gifte sig i oktober 2019. Enligt TMZ födde Nicki deras barn i Los Angeles på onsdagen. Kenneth var enligt sajten vid hennes sida under förlossningen. Stjärnan själv har inte bekräftat uppgifterna och det är ännu oklart om det blev en pojke eller flicka, och vad barnet ska heta.

Att Nicki längtat efter att bli mamma är ingen hemlighet. I samma veva som hon och Kenneth gifte sig förra hösten meddelade Nicki att hon tänkte lägga musiken på hyllan för att kunna satsa helhjärtat på familjebildning. Riktigt så blev det inte då Nicki fortsatt att jobba med sin musik, men hon har bevisligen lyckats hitta ett sätt att kombinera de två hjärtefrågorna – karriär och familj.

Annons

Heter egentligen någonting annat

Nicki Minaj är ett artistnamn som stjärnan använt sig av sedan debuten 2010. Hennes riktiga namn är Onika Tanya Maraj. Det var högst motvilligt som hon innan sitt stora genombrott bytte efternamn till Minaj. Detta sedan en producent sagt åt henne att det skulle låta bättre än Maraj. Nicki har i intervjuer långt senare förklarat att hon avskyr artistnamnet. Om den nya lilla bebisen får efternamnet Minaj, Maraj eller Petty återstår att se.

Vi säger stort grattis till hela familjen så länge!

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisen du är mest lik – baserat på ditt stjärntecken

16 kändisar som är 160 centimeter eller kortare

Kändisarna med rosa hår – Från Kylie Jenner till Lady Gaga

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons