Största misstaget du gör på dejter – enligt ditt stjärntecken

09 apr, 2021 
AvMalin Ny
Misstagen du gör när du dejtar enligt ditt stjärntecken.
Att dejta kan vara både nervöst och svårt. Här är misstagen som du lätt kan undvika – i alla fall enligt astrologin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Oavsett vilket stjärntecken du tillhör kan vi nog alla enas om att det är svårt att dejta. Riktigt svårt. Alla gör vi misstag då och då, men det kan vara svårt att se sitt eget mönster och vad som egentligen går fel i själva dejtandet.

Här är dina vanligaste misstag när du dejtar – enligt ditt stjärntecken!

VÄDUR (21 mars-20 april)

Du är eldig i dig själv vilket syns på dig väldigt väl. Under en enda dejt kan du till exempel gå från att verka väldigt intresserad av din dejt till att plötsligt bli lite "av", vilket gör att dejten kan bli osäker på hur du egentligen känner. Försök att meditera innan dejten så att du är avslappnad innan.

Annons

OXE (19 april–20 maj)

Du kan lätt bli lite väl flirtig med andra människor än din dejt, medan ni befinner er på själva dejten. Det är såklart inte din mening, du försöker bara vara trevlig, men det kan vara värt att nämna eftersom din dejt lätt kan tro att du inte alls är intresserad. Försök att ha fokus på den du träffar.

Tvilling (20 maj–21 juni)

Det kommer nog inte som en överraskning för dig att du älskar all typ av kommunikation, men du har en tendens att skicka en aning för många meddelanden. Den eviga kommunikationen kan göra att din dejt känner sig överväldigad, så ibland kan det vara en bra idé att skippa det tionde meddelandet du just är på väg att skicka och istället spara dig till när ni ses istället.

Kräfta (21 juni–22 juli)

Ibland tenderar du att styras mycket av dina känslor, vilket kan göra att du hellre befinner dig inne i ditt trygga skal istället för att möta verkligheten. Det i sig kan göra att du verkar disträ och att din dejt tror att du inte är särskilt intresserad.

Annons

Lejon (22 juli–22 augusti)

På dejter kan du rentav börja tävla med din dejt och försöka överträffa din dejts historier. Försök istället att lyssna ibland och låta din dejt stå i centrum – det är trots allt ingen tävling.

Jungfru (23 augusti - 23 september)

Du är väldigt intellektuell och kan framstå som lite snobbig, vilket i sin tur kan leda till att din partner inte känner sig tillräcklig. Även om vi alla vet att du är smart behöver du inte framhäva det konstant, utan försök istället hitta det du har gemensamt med din dejt.

Våg (22 september–23 oktober)

Problemet med din dejtingstil är att du ofta har en plan b vilket din dejt ser igenom. Försök istället att inte ha en reservplan och tänk positivt innan du går på en dejt och ge allt fokus till dejten istället.

Skorpion (23 oktober–22 november)

Du tenderar att bli en aning besatt av dina ex, även om du säger att du har kommit över dem, vilket betyder att du kan prata om dem en aning för mycket med din nya dejt. Det i sin tur kan leda till att din dejt antingen blir irriterad eller tänker att du helt enkelt inte är redo för ett nytt förhållande.

Annons

Skytt (22 november–21 december)

Du är ofta intresserad av två eller tre människor på en och samma gång, vilket gör att du har ett fullspäckat schema. Att binda sig till en person kan vara svårt, men det kan vara värt att i alla fall lägga 100 procent fokus på en dejt i taget.

Stenbock (22 december – 19 januari)

Eftersom du gärna vill dejta någon som du anser vara på din egen höga nivå, kan du vara rätt kritisk mot personer du dejtar. Försök istället att fokusera på hur kul ni har tillsammans, hellre än att fråga ut dejten vad hen fick för poäng på sitt högskoleprov.

Vattuman (19 januari–18 februari)

När du inte är intresserad av en person kan du ofta bryta kontakten helt utan att uppge anledningen bakom, likaså om din dejt plötsligt säger något fel. Även om du helst inte lägger tid och energi på människor som du inte gillar kan det vara värt att ge dejten en andra chans, speciellt om misstaget inte var särskilt stort.

Fisk (19 februari – 20 mars)

Innan du börjar dejta en person googlar du gärna upp all information du kan få. Det betyder att du ofta redan vet allt om din dejt och att du redan vet vad hen kommer att berätta om på själva dejten. Försök istället att googla mindre så att du får lära känna personen i verkligheten istället.

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons