Stjärntecknet som kommer att ha det bäst år 2018

Grattis alla skorpioner! 2018 kommer att göra ditt liv så mycket härligare – på alla plan.
24 december, 2017

Om du är skorpion kommer du helt klart att ha ett intressant och, om du har tur, ett helt underbart 2018 enligt astrologen Bernard Fitzwalter. Jupiter – planeten som hjälper oss att utvecklas och att nå ett högre medvetande – kommer nämligen att befinna sig i ditt stjärntecken ända fram till november nästa år, för första gången sedan 2006.

Jupiter först gjorde entré i skorpionen i oktober, och fram till och med november nästa år kommer sanningen att komma upp till ytan, vi kommer att bli starka i våra övertygelser och utvecklas på ett andligt plan. Den här placeringen kommer att påverka alla stjärntecken starkt – men allra mest skorpioner. Jupiter kommer nämligen att ge dig oändliga möjligheter att göra livet härligare och mer framgångsrikt på alla plan i livet. Dessutom förstärks effekten av att Jupiter går i perfekt linje med din egen styrande planet, Pluto, vid hela tre olika tillfällen under året.

Det här låter rätt härligt – Stort grattis, alla skorpioner!

Som om inte det vore nog kommer även Jupiter att påverka ditt kärleksliv. Med hjälp av den rättframma planeten kommer du mer eller mindre tvingas att öppna ditt hjärta och visa dina känslor. Vid två tillfällen under sommaren förenas Jupiter och Neptunus, som kommer att hjälpa dig på traven i kärleken. Även yrkesmässigt kommer året med stora framgångar och utveckling – och pengar och inkomstmöjligheter kommer att komma ovanligt lätt till dig.

Det enda som är viktigt att komma ihåg är att Jupiters inflytande varken kan begränsas eller hållas tillbaka – planeten insisterar verkligen på att du ska lägga alla kort på bordet. Jupiter gillar dessutom att ta risker vilket du själv inte är lika förtjust i, och du har för det mesta en reservplan. Det struntar dock Jupiter i, och menar att du inte behöver någon plan b och lägger fram den sortens hand där du antingen vinner stort eller förlorar allt. Du kommer att bli tvungen till att lita på planeten och dess positiva inflytande, vilket i och för sig är lättare sagt än gjort för en skorpion.

Foto: IBL

Läs mer:

 Pinsamma sexmissar du kommer råka ut för – enligt ditt stjärntecken

Stjärntecknen du ska dejta om du vill ha en partner du kan lita på

Så ska du dekorera julgranen – baserat på ditt stjärntecken